ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

Happy Traveller στον ΣΚΑΪ: Tαξίδι στα Διαπόντια Νησιά – Δείτε το τρέιλερ

todayApril 26, 2024

Background

Το Α’ Μέρος το Σάββατο 27 Απριλίου στις 17.45, στον ΣΚΑΪ

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στο δυτικότερο σημείο της Ελλάδας ξεκινά το Happy Traveller το Σάββατο 27 Απριλίου. Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα επισκέπτονται τα Διαπόντια Νησιά, ένα σύμπλεγμα νησιών βορειοδυτικά της Κέρκυρας. Οι Οθωνοί, η Ερείκουσα και το Μαθράκι είναι τα μεγαλύτερα και κατοικημένα νησιά σ’ αυτό το σύμπλεγμα και οι ταξιδιώτες ξεκινούν να τα εξερευνήσουν.

Δείτε το trailer:

Στο πρώτο επεισόδιο, κάνουν μία στάση στο νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα και από εκεί παίρνουν το πλοίο για την Ερείκουσα, το δεύτερο μεγαλύτερο από τα Διαπόντια νησιά και βορειότερο σημείο των Ιονίων νησιών. Εξερευνούν τον οικισμό, περπατούν σε μονοπάτια μέσα στην πλούσια βλάστηση και κολυμπούν στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου Πελάγους.
Στη συνέχεια, αναχωρούν για το Μαθράκι, που η έκτασή του δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να το γυρίσει ολόκληρο περπατώντας σε λίγες μόνο ώρες. Στο επόμενο επεισόδιο, οι ταξιδιώτες μας ολοκληρώνουν την επίσκεψη στο Μαθράκι και συνεχίζουν για τους Οθωνούς.

HAPPY TRAVELLER

Κάθε Σάββατο στον ΣΚΑΪ

#happytravellerταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

Νησιά

Νησιά

Νησιά

Νησιά

Νησιά

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%