Ραδιοφωνικοί παραγωγοί

Φόντο

Ραδιοφωνικός παραγωγός

Νίκος Γεωργακόπουλος

Μια ιδιότυπη αλλα ταυτόχρονα γλυκιά και δυνατή εξάρτηση με την μουσική και τα παράγωγά της!! Αυτό τα λέει ολα!!Μέσα απο τον www.simpleradio.gr Μετά από μια μακρά πορεία στα Fm αλλά και σε web radios , αποφάσισα να κάνω πραγματικότητα το όνειρο μου. Τον Simple Radio. Με διεθνή πιστοποίηση Μουσικού Ραδιοφωνικού Παραγωγού , και με αγάπη για αυτό που ονομάζουμε ραδιόφωνο , θα σας κρατάω συντροφιά , με μουσικά θέματα τα οποία αγγίζουν την ψυχή αλλά και το μυαλό. Και σαν ιδιοκτήτης του Simple Radio , μπορώ να σας εγγυηθώ το καλύτερο μουσικό αποτέλεσμα και όχι μόνο.

Ραδιοφωνικός παραγωγός

Γιάννα Γκαλούφα

Είμαι η Γιάννα και τα μικρόφωνα άνοιξαν για εμένα μέσα απο τη συχνότητα κάποιων ονειροπόλων που έστησαν ένα απ τα πρώτα ραδιόφωνα στην Ελλάδα το '' ΡΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ''...Απο τότε δεν σταμάτησε ποτέ η αγάπη μου για τη μουσική και την επικοινωνία μ όλους εσάς...Τώρα ταξιδεύουμε μαζί στον αγαπημένο κάθε Τρίτη 22:00-00:00 με το Here I am...Σας περιμένω...!!!

Ραδιοφωνικός παραγωγός

Αντώνης ο Φλού

Αντώνης ο Φλου …. DJ / Radio Producer από το μακρινό 1995 βολοδέρνει σε decks - παίζει και διοργανώνει Hangover parties με unique Dj sets …από το 1998 σε μικρόφωνα FM Radios , αργότερα από το 2011 σε web Radios . Προσγειώνεται ετσι απλά _ στον simpleRadio με το ραδιοφωνικό του “ παιδί “ ετών 8 , το : Midnight stories by Antonis o Flou , και σας υποδέχεται κάθε μεσάνυχτα Τρίτης σαν γνήσιο παιδί της νύχτας !!  Stay tuned with Midnight stories , εκεί που κάθε τραγούδι έχει την δίκη του ιστορία .!

0%