ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

Survivor 2024: Σαρωτικοί Μπλε στον αγώνα – Η πιο δυνατή δυάδα υποψηφιοτήτων μέχρι σήμερα

todayMay 7, 2024

Background

Survivor 2024: Σαρωτικοί Μπλε στον αγώνα – Η πιο δυνατή δυάδα υποψηφιοτήτων μέχρι σήμερα | ΣΚΑΪ


Ασημίνα

Με τα δεδομένα αυτά είναι πιθανό στη μονομαχία της Πέμπτης για την αποχώρηση να δούμε αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο έμπειρες παίκτριες και εν δυνάμει φαβορί για τον τίτλο, την Ασημίνα και την Σταυρούλα

Με άγριες διαθέσεις κατέβηκαν οι Μπλε στον τελευταίο αγώνα για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία. Οι προθέσεις τους απεικονίζονταν και στο παρουσιαστικό τους, με τα ξυλάκια-αξεσουάρ που έμπλεξαν στα μούσια τους. 

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα και τη μουδιασμένη επιστροφή της Σταυρούλας στους αγωνιστικούς χώρους, η ομάδα κατάφερε γρήγορα να χτίσει διαφορά στο σκορ. 

Η παίκτρια έχασε στην πρώτη της αναμέτρηση, ωστόσο στη συνέχεια μετρούσε μόνο νίκες. Στον αντίποδα οι Κόκκινοι είδαν την Ασημίνα να μην μπορεί να βοηθήσει για ακόμα μια αναμέτρηση.

Δια χειρός Σταυρούλας ήρθε και ο τελευταίος πόντος που σήμανε τη λήξη του αγώνα. 

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε, οι Κόκκινοι δεν θα μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά από το να ψηφίσουν την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η παίκτρια δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό της εαυτό και θα ήταν άδικο να ψηφιστεί κάποιος άλλος. 

Με τα δεδομένα αυτά είναι πιθανό στη μονομαχία της Πέμπτης για την αποχώρηση να δούμε αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο έμπειρες παίκτριες και εν δυνάμει φαβορί για τον τίτλο, την Ασημίνα και την Σταυρούλα.

 

Πηγή: skai.gr

Αξίζει να διαβάσετε δημοφιλείς ειδήσεις στο skai.gr
ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%