ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Πολιτισμός

Η συνεργασία των παιδιών δύο θρυλικών «Σκαθαριών» – Η επόμενη γενιά των Beatles είναι γεγονός

todayApril 17, 2024

Background

Οι James McCartney και Sean Ono Lennon, οι γιοι του Paul McCartney και John Lennon των Beatles, συνεργάζονται σε ένα νέο κομμάτι, το «Primrose Hill».

Ο McCartney και ο Lennon επέστρεψαν. Ως παιδιά ενός από τα μεγαλύτερα δίδυμα τραγουδοποιίας της ιστορίας, οι απόγονοι τους ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συν-γράψουν το τελευταίο σινγκλ του McCartney. Ως συνέχεια του «Beautiful», το «Primrose Hill» είναι ένα απαλό ακουστικό κομμάτι.

Το κομμάτι έχει ένα λεπτό ψυχεδελικό φινίρισμα που δείχνει μεγάλο μέρος της δουλειάς του Lennon, από το συγκρότημα του GOASST μέχρι τις συνεργασίες του με τη Lana Del Rey και τους Temples. Σε δομή και λυρισμό, το «Primrose Hill» είναι ένα δυνατό κομμάτι, αλλά με αυτή την πρόσθετη υφή, γίνεται κάτι πραγματικά όμορφο και τρυφερά μελαγχολικό.

Στην καρδιά του, το «Primrose Hill» είναι μια κλασική μπαλάντα, παρόμοια με αυτές που έγραψε ο Paul McCartney. «Θα θυμάμαι πάντα το Primrose Hill», τραγουδά o James McCartney φτιάχνοντας ένα τραγούδι αγάπης σε ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία του Λονδίνου, που φημίζεται για την ομορφιά του. Σε συνδυασμό με λεπτές μελωδίες και ηλεκτρική κιθάρα, έχει τη διαχρονική αίσθηση που φαίνεται να τρέχει στην οικογένεια.

Αυτά τα δύο κομμάτια σηματοδοτούν την επιστροφή του μικρού McCartney στη μουσική. «Με την κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού νιώθουμε σαν να παίρνουμε την μπάλα και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που συνεχίζω να μοιράζομαι μουσική μαζί σας», έγραψε, δηλώνοντας ότι σίγουρα θα έρθουν περισσότερα.

Η τελευταία του κυκλοφορία ήρθε το 2016 με τη μορφή του άλμπουμ του The Blackberry Train. Ο McCartney είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η μουσική του είναι εμπνευσμένη από τους Beatles, Nirvana, The Cure, PJ Harvey, Radiohead και όλη την καλή μουσική. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει πάταγο παρά το βαρύ επώνυμο του.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%