ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Μουσικά Νέα

Στέλιος Κουκέλης live στο ΙΔΙΟΜΕΛΟ

todayMay 8, 2024

Background

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Στέλιος Κουκέλης έρχεται για μια δυναμική συναυλία στον όμορφο και ζεστό χώρο του θεάτρου ΙΔΙΟΜΕΛΟ στο Μαρούσι, την Κυριακή 19 Μαϊου στις 20:00.

Με τα τραγούδια και την συμμετοχή φίλων και συνεργατών από την έως τώρα πορεία του στον χώρο του τραγουδιού και της δισκογραφίας. Θα μας παρουσιάσει τραγούδια όπως το “Εικόνες του χθες” το αντιπολεμικό τραγούδι που έχει ερμηνεύσει μαζί με τον ηθοποιό Κωστή Σαββιδάκη, το “Πάρε με πιο ψηλά” που έχει τραγουδήσει ντουέτο με τη Ναταλία Ρασούλη, το “Αν θες να ονειρεύεσαι ξύπνα” που έχει τραγουδήσει ντουέτο με τον Αντώνη Μιτζέλο και επιτυχίες του όπως “Ο χρόνος που περνά” , “Απ’την αρχή” και “Κάτι κρυμμένο στη σιωπή”.

koukelis

Μαζί με ένα πλούσιο ρεπερτόριο από αγαπημένα τραγούδια της έντεχνης και ροκ ελληνικής σκηνής και ένα μέρος αφιερωμένο στα τραγούδια των μεγάλων μας συνθετών, μας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη από μελωδίες που έχουν διαμορφώσει την αισθητική μας στο σήμερα και αποτελούν φωτεινό φάρο για το αύριο.

Μαζί του στο Πιάνο η Νίκη Γκουντούμη

Και συμμετοχές φίλων μουσικών και ερμηνευτών .

Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ
Μειωμένο για ανέργους και ανηλίκους 10 ευρώ

 

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%