ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Μουσικά Νέα

George Caney – Νέα Singles απο την Spider Music !!!

todayMay 16, 2024

Background

Νέος , ταλαντούχος , λαμπερός και Viral ήδη ο George Caney, τον γνωρίσαμε πριν λίγους μήνες  από την  τεράστια επιτυχία που σημείωσε σε όλη την Ελλάδα και κατέκλεισε τον κόσμο του ΤικΤοκ για τρεις ολόκληρους μήνες, o George Caney παρουσίασε τον Απρίλιο   το βίντεο κλιπ του τραγουδιού DELULU (Hot Version) με ακόμα πιο φρέσκο ήχο και με ένα καινούργιο Verse που θα το απογειώσει.

https://www.youtube.com/watch?v=uslmLkQD36k

Η Spider Music ανέλαβε να κάνει την δύσκολη δουλειά και και να στήσει όλη την παραγωγή του βίντεο που υπόσχεται να πείσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους.

Caney

 Με ξεκάθαρη Disco διάθεση και εμφανή 80s στοιχεία προσαρμοσμένα στο σήμερα, ο George Caney έχοντας στο πλευρό του ένα δυνατό team και πάνω απ’ όλα καλούς φίλους πρόκειται να σας παρασύρουν στη δίκη τους DELULU ατμόσφαιρα και να σας κάνουν να σηκωθείτε να χορέψετε μαζί τους.

Και ένα μήνα αργότερα, κυκλοφορεί το νέο του single με τον τίτλο PROUD!

George Caney | Proud | Official Audio Release©

Δυναμικός ήχος, στίχος που καταρρίπτει πολλά ταμπού και ο George απλά καλεί τους πάντες να αγκαλιαστούν και να αφήσουν τις διαφορές τους .

Ο George έχει  επιρροές από τον Fredy MercuryDavid bowie και την Lady Gaga , και θέλει να φέρει στην Ελλάδα ξανά στην επιφάνεια την Ballroom pop κουλτούρα που μεσουράνησε τα προηγούμενα χρόνια και δυστυχώς έχει χαθεί στον βωμό της απόλυτης εμπορευματοποίησης.

Το Μότο του είναι πως δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι ίδιοι, αρκεί να είμαστε αυτό που θέλουμε.

Caney

Τα τραγούδια DELULU & PROUD κυκλοφορούν ψηφιακά σε όλες  τις πλατφόρμες από την SPIDER MUSIC

 

#GEORGECANEY #SPIDERMUSIC #DELULU #PROUD

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%