ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Επικαιρότητα

Ο πρύτανης του πανεπιστημίου Πατρών κατήγγειλε ότι εγκλωβίστηκε από φοιτητές στο γραφείο του | in.gr

todayApril 26, 2024

Background

Στην καταγγελία ότι βρέθηκε εγκλωβισμένος στο γραφείο του για περισσότερο από τέσσερις ώρες λόγω κινητοποίησης φοιτητών προχώρησε ο πρύτανης του Πανεπιστήμιο Πατρών Χρήστος Μπούρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο και το αυτοκίνητό του «περιφρουρούνταν» για να μην μπορέσει να το χρησιμοποιήσει για να διαφύγει.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «εδώ και 4 ώρες ο πρύτανης του Πανεπιστήμιο Πατρών είναι εγκλωβισμένος στο γραφείο του και το αυτοκίνητο του περιφρουρείται για να μην το χρησιμοποιήσει για να διαφύγει. Θέλω να δηλώσω απερίφραστα πως δεν φοβάμαι τίποτα και δεν θα φύγω από το Πανεπιστήμιο. Σήμερα στο Πανεπιστήμιο θα αναγορεύσουμε σε Επίτιμο Καθηγητή τον Ολυμπιονίκη κ. Ν. Κακλαμανάκη. Ας αναλάβει το Πολιτικό Σύστημα τις ευθύνες του και ας σπάσει τις ένοχες σιωπές. Όλοι ξέρουν και είναι ενήμεροι. Πρέπει να πάψουν τέτοιες αντιδημοκρατικές και παρεμβατικές ενέργειες και να καταδικαστούν όσοι τους στηρίζουν. Το Δημόσιο Πανεπιστήμιο ανήκει σε όλους και δεν έχει ιδιοκτήτες».

Η ανάρτηση του πρύτανη:

«Δεν υπήρξε αποκλεισμός του πρύτανη», είπε εκπρόσωπος των φοιτητών

Σύμφωνα με το thebest.gr, η διαμαρτυρία αφορούσε στο γεγονός ότι δεν επιτρέπεται σε τέσσερις φοιτητές να δώσουν εξετάσεις στην εξεταστική του Ιουνίου.

Σε επικοινωνία του ίδιου μέσου με εκπρόσωπο των φοιτητών, αναφέρθηκε πως «δεν υπάρχει αποκλεισμός του πρύτανη και ότι πρόκειται για μια ειρηνική διαμαρτυρία ώστε να παρθούν πίσω διώξεις 4 φοιτητών».

Από την πλευρά του ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας διέψευσε τον εκπρόσωπο των φοιτητών, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες, υποστηρίζοντας πως «δεν πρόκειται για ειρηνική παράσταση όταν υπάρχουν περίπου 100 άτομα που βάφουν τοίχους, έχουν περικυκλώσει αυτοκίνητα και έχουν κάνει τον πρύτανη αφίσα Πρόκειται για μια αντιδημοκρατική συμπεριφορά».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%