ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Επικαιρότητα

Αλλαγές στα δρομολόγια – Πώς θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μεταφοράς | in.gr

todayMay 7, 2024

Background

Με ειδικά προγράμματα δρομολογίων θα κινηθούν και σήμερα, Τρίτη του Πάσχα, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ο λόγος είναι ότι έχει μεταφερθεί  η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς που «έπεσε» την Μεγάλη Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Κυριακής και Αργιών, ενώ ανάλογα με την επιβατική κίνηση και εφόσον κριθεί αναγκαίο, για σήμερα, όπως έγινε και για όλες τις ημέρες του Πάσχα, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων καθώς και το λιμάνι του Πειραιά.

Το ειδικό πρόγραμμα των ΜΜΜ

Όσον αφορά στον ηλεκτρικό (γραμμή 1 του μετρό), τα δρομολόγια διεξάγονται ανά 12,5′ μεταξύ 06:00 – 23:00 και ανά 15′ τις υπόλοιπες ώρες. Στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, γίνονται δρομολόγια ανά 12′.

Να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» γίνονται κανονικά. Όσον αφορά το τραμ, σήμερα θα πραγματοποιούνται δρομολόγια ανά 12′ έως τις 22:00 και ανά 15′ αργότερα.

Δείτε το βίντεο

Δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

Μ. Σάββατο 04 Μαΐου: Όλα τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται νωρίτερα ώστε να βρίσκονται στα αμαξοστάσια στις 23:00 το βράδυ.

Κυριακή του Πάσχα 05 Μαΐου: Για όλα τα οχήματα θα εφαρμοστεί πρόγραμμα “Κυριακής & Αργιών”

Δευτέρα του Πάσχα 06 Μαΐου: Για όλα τα οχήματα θα εφαρμοστεί πρόγραμμα “Κυριακής & Αργιών”

Την Τρίτη του Πάσχα 07 Μαΐου: Για όλα τα οχήματα θα εφαρμοστεί πρόγραμμα “Κυριακής & Αργιών “.

Την Τετάρτη του Πάσχα 08 Μαΐου: Για όλα τα οχήματα θα εφαρμοστεί πρόγραμμα “Σαββάτου”.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%