ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Showbiz

Το «Dune 2» κοντεύει να φτάσει τα 700 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office

todayApril 22, 2024

Background

Τα εισιτήρια συνεχίζουν να αυξάνονται για το «Dune: Part Two», το οποίο πλησιάζει τα 700 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Το έπος επιστημονικής φαντασίας του σκηνοθέτη Ντένις Βιλενέβ έχει εισπράξει 276 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρεια Αμερική και 419 εκατομμύρια δολάρια στο εξωτερικό, ανεβάζοντας τον παγκόσμιο απολογισμό του στα 695,8 εκατομμύρια δολάρια μετά από οκτώ εβδομάδες κυκλοφορίας.


Dune: Part Two | Official Trailer 2

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σημείο αναφοράς σε περιόδους μετά τον COVID-19, αφού μόνο πέντε ταινίες το 2023, οκτώ το 2022 και πέντε το 2021 κατάφεραν να ξεπεράσουν το όριο των 700 εκατομμυρίων δολαρίων. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη ταινία «Dune» του Βιλνέβ, που κυκλοφόρησε το 2021, είχε εισπράξει 431 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.


dune-part-two-review

Dune 2

Αυτή τη στιγμή, το «Dune 2» είναι η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις του 2024 στο εγχώριο και παγκόσμιο box office. Εκτός από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, οι μεγαλύτερες αγορές είναι το Ηνωμένο Βασίλειο (48,8 εκατομμύρια δολάρια), η Κίνα (48,5 εκατομμύρια δολάρια), η Γαλλία (42,6 εκατομμύρια δολάρια), η Γερμανία (39,7 εκατομμύρια δολάρια) και η Αυστραλία (22,5 εκατομμύρια δολάρια).

Κλείσιμο


dune_2

Ενώ η πρώτη ταινία επικεντρώθηκε στην δημιουργία του κόσμου στον οποίο εκτυλίσσεται η ιστορία, στο «Dune: Part 2» οι θεατές παρακολουθούν τις συνέπειες των γεγονότων που συνέβησαν. Στην ταινία, ο Πολ Ατρείδης του Tίμοτε Σάλαμε υποδύεται τον εκλεκτό και μάχεται για να εκδικηθεί αυτούς που κατέστρεψαν την οικογένειά του.
Ειδήσεις σήμερα:

«Κούρεμα» ορόφων ή πρόστιμο μετά τη σύγκρουση Δήμων με ΤΕΕ για τον νέο οικοδομικό κανονισμό

Πώς έφτασαν οι ΗΠΑ στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση του TikTok – Το παρασκήνιο του «Ψυχρού Πολέμου» με την Κίνα

Η Σίντνεϊ Σουίνι ανέβασε το μήνυμα «Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη» από τις διακοπές της στο Μεξικό

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%