ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είμαι τρυφερός με τους συνεργάτες μου, δίνω ευκαιρίες χωρίς να κάνω ποτέ αυλές

todayApril 25, 2024

Background

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, αλλά και τις συνεργασίες του μέχρι σήμερα, στην τηλεόραση.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και αρχικά, αναφέρθηκε στις συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση.

«Όταν με είδαν να είμαι πολιορκητικός κριός όλων των καναλιών που συνεργάστηκα, ήθελαν την καλή γειτονία μαζί μου. Είδαν ότι δεν άσκησα ποτέ εξουσία. Ακόμα κι όταν με πάντρεψε ο Κοντομηνάς, πολλές φορές με καλούσε κι έλεγα “έχω δουλειά”. Είχα τον δικό μου χαβά, δεν ήμουν ο Ανδρέας της διαπλοκής», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που έχει βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

«Έχω ανοίξει την αγκαλιά μου κι έχω προτείνει στη δουλειά πολύ κόσμο. Πήρα τα λιγότερα “ευχαριστώ” από όλους. Όταν πεθάνω, θα πάρω τα περισσότερα. Είμαι τόσο τρυφερός με τους συνεργάτες μου, δίνω ευκαιρίες. Χωρίς να κάνω ποτέ αυλές. Η πιάτα νόμιζε ότι ο καλοπαιδισμός μου ήταν αδυναμία. Όποιος πήγε όμως, να το εκμεταλλευτεί, είδε τι ισχυρή προσωπικότητα διαθέτω», εξήγησε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε επιπλεον, για τα κανάλια που ήθελαν να τον διώξουν. «Ξέρω κανάλια που ήθελαν να με διώξουν λόγω συμπεριφοράς. Την εποχή του “Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό” στο MEGA, είχαν ενοχληθεί πολύ, αλλά δεν με έδιωχναν γιατί ήμουν η αιχμή του δόρατος», ανέφερε.

Τέλος, περιέγραψε ένα περιστατικό από τα παλιά. «Είχε ο Παπαδάκης την ιδέα να με πιάσουν και να με δέσουν για να μην μπορώ να πάω στην εκπομπή μου κι εγώ συμφώνησα. Βγήκα στην απέναντι εκπομπή του ΑΝΤ1, έγινε για λίγα λεπτά διακαναλική σύνδεση, μετά λύθηκα και πήγα να κάνω τη δική μου. Την άλλη μέρα, εμείς είχαμε 45% και ο ΑΝΤ1 18%. Έγιναν τότε, εισηγήσεις για να με διώξουν, αλλά δεν με έδιωξαν λόγω της επιμονής του Τζώνη Καλημέρη», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης

Ρέντης: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη – Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση

Καιρός – Αρναούτογλου: Η σκόνη φεύγει, οι βροχές έρχονται – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%