ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Πολιτισμός

Στη Σύρο το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Λαϊκών και Παραδοσιακών χορών

todayApril 11, 2024

Background

Ένα μοναδικό πολιτιστικό 3ήμερο έρχεται στο νησί της Σύρου, 6 Σεπτεμβρίου έως 9 Σεπτεμβρίου 2024, όπου χορευτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν ένα δείγμα από την πολιτιστική και μουσικοχορευτική τους παράδοση.

Η Σύρος είναι ένα νησί ιδανικό για πολιτιστικές εκδηλώσεις με βάση τη μακρόχρονη ιστορία, την αρχιτεκτονική και την ατμόσφαιρα που αποπνέει.

Το Συμπόσιο ενώνει χορευτικές κουλτούρες από όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας κοινωνικά και παραδοσιακά αντιπροσωπευτικά στυλ από κάθε χώρα. Σε αυτό το πρώτο Συμπόσιο λαμβάνουν μέρος συμμετέχοντες από Ελλάδα, Βουλγαρία, Τουρκία, Ρουμανία, Αγγλία και Κύπρο.

Ένα παγκόσμιο γλέντι, όπου όλοι οι χορευτές από όλο τον κόσμο μαζί με τους θεατές θα χορέψουν σε ένα κλίμα πολιτισμικής ένωσης, πολιτιστικής ανταλλαγής, φιλίας και ανταλλαγής κοινωνικών σχέσεων.

Μια πλούσια αισθητική εμπειρία πολιτισμών και χρωμάτων από ένα θέαμα υψηλής τεχνικής σε μια παγκόσμια γιορτή της παράδοσης, όπου θα συμμετέχουν ξένοι και Έλληνες χορευτές.

Παραδοσιακοί χοροί κάθε χώρας θα εμπλουτίσουν την συνάντηση, ενώ δεν θα λείψει και το λαϊκό ρεπερτόριο.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%