ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Πολιτισμός

Ο πολυδιάστατος Θάνος Τοκάκης – «Δεν θα γινόμουν με τίποτα πολιτικός»

todayApril 20, 2024

Background

Το CNN Greece μίλησε με τον αγαπημένο ηθοποιό Θάνος Τοκάκη.

Το να είσαι πολυτάλαντος είναι σπάνιο στην εποχή που ζούμε μιας και οι περισσότεροι καλλιτέχνες προτιμούν να κάνουν μόνο ένα πράγμα. Ο Θάνος Τοκάκης εκτός από ηθοποιός – τον γνωρίσαμε όλοι στον εκπληκτικό του ρόλο ως Αχιλλέας στο 50/50 – είναι και ένας πολύ ταλαντούχος σκηνοθέτης.

Το CNN Greece συνάντησε τον αγαπημένο ηθοποιό στο πάρκο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι και είχε μαζί του μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Ο Θάνος Τοκάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Δουλεύει κυρίως ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Ως σεναριογράφος έχει γράψει τη μικρού μήκους ταινία «Καουμπόης», που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) το 2017 και στην οποία συμμετείχε επίσης ως συμπαραγωγός, acting coach και ηθοποιός.

Η μεγάλου μήκους ταινία, «…ή να μη ζει», στην οποία συνεργάζεται με τον σεναριογράφο Δημήτρη Εμμανουηλίδη, έχει χρηματοδοτηθεί από το ΕΚΚ στο πρόγραμμα «Συγγραφή Σεναρίου – Development». Το 2011 τιμήθηκε με το Βραβείο Χορν και το 2020 με το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνεντευξη με τον Θάνο Τοκάκη:

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%