ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Πολιτισμός

Η Miss USA παραιτείται από τον τίτλο για την ψυχική της υγεία – «Ώρα να γράψω το επόμενο κεφάλαιο» | in.gr

todayMay 7, 2024

Background

Η νικήτρια των καλλιστείων Miss USA 2023 Noelia Voigt ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι «πήρε την πολύ δύσκολη απόφαση» να παραιτηθεί από τον τίτλο, επικαλούμενη την ψυχική της υγεία.

«Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλο σοκ σε πολλούς. Ποτέ μην θέτετε σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα και ψυχική σας υγεία. Η υγεία μας είναι ο πλούτος μας»

Η Voigt, η οποία κέρδισε τον τίτλο της Miss Utah USA 2023 τον περασμένο Απρίλιο, έκανε την ανακοίνωση σε μια ανάρτηση στο Instagram. Ο επίσημος λογαριασμός της Μις ΗΠΑ επιβεβαίωσε αργότερα την είδηση σε ξεχωριστή ανάρτηση.

«Είμαι ευγνώμων»

«Στη ζωή, εκτιμώ ιδιαίτερα τη σημασία του να παίρνεις αποφάσεις που νιώθεις ότι είναι καλύτερες για σένα και την ψυχική σου υγεία», έγραψε η Voigt στην ανάρτησή της. «Ως άτομα, αναπτυσσόμαστε μέσα από την εμπειρία από διαφορετικά πράγματα στη ζωή που μας οδηγούν στο να μάθουμε περισσότερα για τον εαυτό μας».

«Βαθιά μέσα μου ξέρω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή ενός νέου κεφαλαίου για μένα και η ελπίδα μου είναι να συνεχίσω να εμπνέω τους άλλους να παραμένουν ακλόνητοι, να δίνουν προτεραιότητα στην ψυχική τους υγεία, να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και τους άλλους χρησιμοποιώντας τη φωνή τους και να μη φοβούνται ποτέ αυτό που επιφυλάσσει το μέλλον, ακόμη και αν το αισθάνονται αβέβαιο»

«Το ταξίδι μου ως Miss USA ήταν εξαιρετικά σημαντικό, εκπροσωπώντας τη Γιούτα με υπερηφάνεια και αργότερα τις ΗΠΑ στο Miss Universe», συνέχισε η ίδια.

«Δυστυχώς, πήρα την πολύ δύσκολη απόφαση να παραιτηθώ από τον τίτλο της Miss USA 2023. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη των θαυμαστών, παλαιών και νέων, της οικογένειάς μου, των φίλων μου, των προπονητών μου, των πρώην πολιτειακών και τοπικών διευθυντών και της αγαπημένης μου Miss Teen USA, UmaSofia [Srivastava]».

Προτεραιότητα η ψυχική υγεία

Στη συνέχεια, η Voigt αναφέρθηκε σε μερικές από τις αγαπημένες της στιγμές ως Miss USA.

«Κάθε φορά που κάποιος με ρωτούσε ποιο ήταν το αγαπημένο μου μέρος του να είμαι Miss USA, πάντα μοιραζόμουν μαζί τους πόσο μου άρεσε να συνεργάζομαι με το Smile Train, να είμαι ένθερμη υπέρμαχος της καταπολέμησης του εκφοβισμού, της ευαισθητοποίησης και της πρόληψης της βίας, των δικαιωμάτων των μεταναστών και της μεταρρύθμισης ενώ «έριξα φως» στις ρίζες μου ως η πρώτη Αμερικανίδα από τη Βενεζουέλα που κέρδισε τη θέση της Miss USA», έγραψε.

Και πρόσθεσε: «Βαθιά μέσα μου ξέρω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή ενός νέου κεφαλαίου για μένα και η ελπίδα μου είναι να συνεχίσω να εμπνέω τους άλλους να παραμένουν ακλόνητοι, να δίνουν προτεραιότητα στην ψυχική τους υγεία, να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και τους άλλους χρησιμοποιώντας τη φωνή τους και να μη φοβούνται ποτέ αυτό που επιφυλάσσει το μέλλον, ακόμη και αν το αισθάνονται αβέβαιο».

«Σεβόμαστε και υποστηρίζουμε την απόφαση της Noelia»

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Voigt έγραψε: «Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλο σοκ σε πολλούς. Ποτέ μην θέτετε σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα και ψυχική σας υγεία. Η υγεία μας είναι ο πλούτος μας. Πάρα πολλά ευχαριστώ σε όλους εσάς για τη συνεχή και ακλόνητη υποστήριξή σας. Ώρα να γράψω το επόμενο κεφάλαιο. Ελπίζω να μείνετε κοντά μου για να δείτε τι θα ακολουθήσει».

Οι οργανισμοί Miss USA και Miss Teen USA αναφέρθηκαν επίσης στην είδηση, κοινοποιώντας μια φωτογραφία της Voigt στο Instagram με μια λεζάντα που την ευχαριστεί για τις υπηρεσίες της στο ρόλο και της εύχεται τα καλύτερα.

«Σε ευχαριστούμε, Noelia, για τις υπηρεσίες σου ως Miss USA. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο», έγραψαν οι οργανώσεις μαζί με την κοινή ανάρτηση στο Instagram . «Σεβόμαστε και υποστηρίζουμε την απόφαση της Noelia να παραιτηθεί από τα καθήκοντα της. Η ευημερία των κατόχων των τίτλων μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και κατανοούμε την ανάγκη της να θέσει προτεραιότητα στον εαυτό της αυτή τη στιγμή».

*Με πληροφορίες από ABC News

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%