ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Πολιτισμός

Έφοδος στο σπίτι του ράπερ P. Diddy στο πλαίσιο έρευνας της αστυνομίας για sex trafficking

todayMarch 27, 2024

Background

Το σπίτι του ράπερ P. Diddy δέχθηκε έφοδο στο πλαίσιο έρευνας «για σεξουαλική διακίνηση», καθώς τον περασμένο χρόνο, διατυπώθηκαν πολλές καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του διάσημου ράπερ και ιδιοκτήτη επιχείρησης.

Η αστυνομική επιδρομή ξεκίνησε σήμερα το πρωί όταν το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας πήγε στην περιοχή Holmby Hills του Λος Άντζελες. Ο P. Diddy έζησε στη δυτική ακτή για πολλά χρόνια, παρόλο που ήταν μέρος της παράκτιας διαμάχης του χιπ χοπ μεταξύ ανατολικής και δυτικής ακτής των ΗΠΑ.

Πρόσφατα, άρχισε μια ειδική οικονομική έρευνα στο άλλο σπίτι του Diddy στο Μαϊάμι. Τα ακίνητα είχαν αγοραστεί ως μέρος της ετικέτας του Diddy, «Bad Boy Entertainment» και ήταν η κατοικία μιας από τις κόρες του.

Διέφυγε

Πληροφορίες θέλουν τον P. Diddy να έχει διαφύγει από τις ΗΠΑ με το προσωπικό του jet και στις 25 Μαρτίου να φτάνει στο νησί Αντίγκουα της Καραϊβικής.

Καταγγελίες

Τον περασμένο χρόνο, πολλές καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση διατυπώθηκαν εναντίον του διάσημου ράπερ και ιδιοκτήτη επιχείρησης, υποστηρίζοντας ότι είχε σεξουαλικά κακοποιητική σχέση με την τραγουδίστρια R&B Casandra Ventura.

Αλλά και άλλες πρώην συντροφοί του και συνεργάτες του τον κατήγγειλαν επίσης για σεξουλαική κακοποίηση. Η πιο πρόσφατη ήρθε από έναν άνδρα μουσικό παραγωγό, ο οποίος είπε ότι ο Diddy τον είχε αναγκάσει να κάνει σεξ με διάφορες ιερόδουλες.

Ο Diddy αρνήθηκε τους περισσότερους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι έχει αδιάψευστα στοιχεία ότι όσα είπαν οι κατήγοροι είναι ψευδή, ενώ έρευνα για τη σεξουαλική παράνομη διακίνηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%