ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

Survivor:  Ανακοίνωση-βόμβα από τον Λιανό – Ο πρώτος υποψήφιος

todayApril 16, 2024

Background

Η Κόκκινη ομάδα κουβάλησε την ήττα της μέχρι το Συμβούλιο, εκεί όπου έπρεπε να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την ψήφιση του πρώτου μονομάχου της εβδομάδας

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τις παίκτριες του παιχνιδιού πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδες, μετά την Ένωση των ομάδων σε κοινή παραλία. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι για τις δύο επόμενες εβδομάδες οι μονομαχίες θα είναι ανδρική υπόθεση.

Η ικανοποίηση και η ανακούφιση μεγάλη, ειδικά για τη Χρύσα, που προσφάτως επιβίωσε από την 6η μονομαχία που συμμετείχε.

Με αυτά τα δεδομένα, τα κορίτσια και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν απαλλαγμένες από το άγχος μιας ενδεχόμενης υποψηφιότητας. Αυτό για κάποιες, όπως η Δώρα, λειτούργησε ευεργετικά, καθώς κατάφερε να φέρει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. 

Η παίκτρια αισθανόταν τόσο καλά, που δεν δίστασε να αυτοπροταθεί για τον τελευταίο πόντο και το Flag Race, όμως η Κατερίνα Δαλάκα είχε διαφορετική άποψη. Τελικά η αθλήτρια ήταν εκείνη που μπήκε με τον Γ. Γκιουλέκα να παίξει, όμως δυστυχώς γι’αυτούς ηττήθηκαν από Φάνη και Αναστασία.

Η Κόκκινη ομάδα κουβάλησε την ήττα της μέχρι το Συμβούλιο, εκεί όπου έπρεπε να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την ψήφιση του πρώτου μονομάχου της εβδομάδας. Ο παίκτης αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%