ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

Survivor 2024: Νίκη και μεγάλο έπαθλο για τους Κόκκινους – Έκπληξη με την 1η υποψηφιότητα

todayMay 6, 2024

Background

Μετά τον τραυματισμό της Αναστασίας η αναμέτρηση διεκόπη και συνεχίστηκε επόμενη μέρα, με το μοιραίο εμπόδιο να αφαιρείται για να μην επηρεάσει τους παίκτες

Επεισοδιακή ήταν η πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Μετά τον τραυματισμό της Αναστασίας η αναμέτρηση διεκόπη και συνεχίστηκε επόμενη μέρα, με το μοιραίο εμπόδιο να αφαιρείται για να μην επηρεάσει τους παίκτες. 

Στη διάρκεια της αναμέτρησης η Κατερίνα Δαλάκα προσπαθούσε να κρατήσει τους συμπαίκτες της συγκεντρωμένους στον στόχο και στο πώς θα φέρουν τη νίκη. Όταν η Ασημίνα μετά από ήττα που έφερε άκουσε το κατσάδιασμα της Δαλάκα, εξαφανίστηκε από τον αγώνα αλλά και τον πάγκο. 

Τα ίδια και χειρότερα άκουσε λίγο αργότερα και η Δώρα σε δικό της χαμένο πόντο. 

Τον τελευταίο πόντο έφερε η Κατερίνα, στέλνοντας παράλληλα τους συμπαίκτες της σε ένα μεγάλο έπαθλο μετά από καιρό. Η Ασημίνα δεν ήταν ούτε εκεί. 

Στο συμβούλιο που ακολούθησε, η Δαλάκα αφού περιέγραψε πώς πέρασαν στο έπαθλο, εξήγησε ότι η Ασημίνα ήταν στην κλινική. 

Η ήττα των Μπλε στην Ασυλία τους οδήγησε στην κάλπη, εκεί όπου προχώρησαν σε μια καθόλου προβλέψιμη κίνηση. Η ομάδα ψήφισε την Σταυρούλα για υποψήφια προς αποχώρηση, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Η παίκτρια αποκάλυψε πως η ίδια ζήτησε να ψηφιστεί επειδή λόγω του τραυματισμού της δεν μπορεί να προσφέρει αλλιώς. 

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%