ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

Survivor 2024: «Είμαι εδώ για τη γυναίκα και το παιδί μου»

todayApril 5, 2024

Background

Ο Γιώργος Λιανός του ανακοίνωσε ότι το σημερινό έπαθλο στα αγωνίσματα θα είναι γράμμα από τη γυναίκα του και το παιδί τους.

Έντονη ήταν η συγκινησιακή φόρτιση του Θοδωρή, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor στον Σκάι όταν ο Γιώργος Λιανός του ανακοίνωσε ότι το σημερινό έπαθλο στα αγωνίσματα θα είναι να λάβει γράμμα από τη γυναίκα του και το παιδί τους.

«Έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι το μεγαλύτερο έπαθλο είναι το έπαθλο επικοινωνίας, όταν έχεις επαφή με την Ελλάδα. Είναι το απόλυτο αγαθό. Το μυαλό πάει στον πατέρα μου και τη μητέρα μου αλλά και την γυναίκα μου. Είμαι αρκετά συγκινημένος, θα βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει», είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω σήμερα και να διαβάσω αυτά τα υπέροχα λόγια που θα μου πει αυτή η υπέροχη γυναίκα. Είμαι εδώ για αυτήν και το παιδί μου», πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%