ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

Οι Πανθέοι – Sneak Preview: Ο Κίτσος γίνεται έξαλλος με την εξομολόγηση της μητέρας του

todayApril 21, 2024

Background

Ο εχθρός χτυπά την πόρτα της Ελλάδας, αλλά ο πόλεμος έχει ξεσπάσει για τα καλά ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας των «Πανθέων» στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, σήμερα στις 18.40. Κάποιες κληρονομιές πέφτουν πολύ βαριές στους ώμους των ανθρώπων και αυτό το έχουν καταλάβει πολύ καλά οι ήρωες που δίνουν μάχη με τον εαυτό τους για να αποδεχτούν την αλήθεια.

Οι Πανθέοι

Ο Κίτσος, μόλις ακούει από τη Δέσποινα τον αληθινό λόγο για τον οποίο έφυγε ο πατέρας του, όταν εκείνος ήταν μικρός, γίνεται έξαλλος. Ξεσπάει στη μητέρα του και της λέει πως δεν θέλει να την ξαναδεί ποτέ του! Η Δέσποινα, ταραγμένη αρχίζει να νιώθει δυσφορία και ο πόνος που έχει στην καρδιά τον τελευταίο καιρό, επανέρχεται ακόμα πιο οξύς.

Οι Πανθέοι

Η Πέλλα, μετά την εξομολόγηση του έρωτα του Τέλη προς αυτήν, νιώθει για πρώτη φορά πως στη ζωή της μπαίνει ξανά μια χαραμάδα ευτυχίας.

Οι Πανθέοι

Ο Στάθης με την Αλέκα ξεκινάνε τον έγγαμο βίο τους υπό το βάρος της απόρριψης του Βαλλίδη. Στο Γραμματικό, ο Χρυσίνας, μετά την κουβέντα του με τον Μαρμάρη, αποφασίζει να μπει κρυφά στο σπίτι της Μιρέλλας και να βρει τι «κρύβει», ενώ παράλληλα ο Μαρκέζης ετοιμάζεται να έρθει κι αυτός στο Γραμματικό για να συλλάβει τη δασκάλα.

Οι Πανθέοι

Η Χρυσοστόμη ζητάει βοήθεια από τον Ιγνάτιο ώστε να μπορέσουν να βγουν τα χαρτιά του Κίτσου πριν κηρυχθεί ο πόλεμος γιατί τότε θα είναι αργά και δεν θα μπορεί να φύγει από τη χώρα… Ο Ανδρέας, τέλος, θα χρειαστεί να σώσει έναν ασθενή που φέρνουν στην κλινική. Όταν όμως μάθει τον λόγο που ο αιμόφυρτος άντρας βρέθηκε στο χειρουργείο του, η σχέση του με τον Μεταξά θα κλονιστεί ξανά. 

Οι Πανθέοι

instagram.com/pantheoi.official/

facebook.com/pantheoi.official/

#Pantheoi

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%