ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Παράξενα

«Ο Μονομάχος»: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!

todayMarch 27, 2024

Background

Ο συνδυασμός γνώσεων, τύχης και ρίσκου έχει χαρίσει χιλιάδες ευρώ στους τολμηρούς που έρχονται για να παίξουν στον «Μονομάχο», γεγονός που επιβεβαιώνεται αρκετά συχνά!

Ο Νίκος Κωστόπουλος, ο πρωταγωνιστής των δύο τελευταίων επεισοδίων, είναι ο νέος Μονομάχος που προστίθεται στη λίστα των μεγάλων νικητών. Ήρθε με στόχο να απολαύσει το παιχνίδι γρήγορα όμως μένει μόνος εναντίον δύο με την αγωνία να κορυφώνεται! Στην τελευταία και πιο κρίσιμη ερώτηση, ο Νίκος Κωστόπουλος επιλέγει να ρισκάρει αντί να πάρει την τελευταία βοήθεια και να κινηθεί σε πιο… ασφαλή μονοπάτια. Τελικά, απαντά σωστά και φεύγει από το ταμείο του Μονομάχου με 20.193 ευρώ!

Λίγα λεπτά μετά, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι κατάφερε, δηλώνει στον Χρήστο Φερεντίνο: «Έχω χάσει τα λόγια μου… Πραγματικά, είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, δεν πίστευα πως θα φτάσω μέχρι εδώ!»

μονομάχος

«Ο Μονομάχος» με τον Χρήστο Φερεντίνο
Δευτέρα – Παρασκευή στις 18.45, στον ΣΚΑΪ

Δηλώστε συμμετοχή:

https://monomaxos.skaitv.gr/

 #monomaxos

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%