ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

«Ο Μονομάχος»: Μονομαχία μέχρι τέλους για κέρδη άνω των 13.000 – Τρέιλερ

todayMay 9, 2024

Background

Δεκαπέντε υποψήφιοι Μονομάχοι έχουν μείνει αλώβητοι μετά τη γνωστική αναμέτρηση τους με τον Γιώργο Παρθενόπουλο και αφού μοιράζονται τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει διεκδικούν τη θέση του!

 «Ο Μονομάχος»
Με τον Χρήστο Φερεντίνο

15 υποψήφιοι Μονομάχοι έχουν μείνει αλώβητοι μετά τη γνωστική αναμέτρηση τους με τον Γιώργο Παρθενόπουλο και αφού μοιράζονται τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει διεκδικούν τη θέση του!

Νικητής αναδεικνύεται ο Γιώργος Καλλίδης που κάθεται στη θέση 56 και βρίσκεται στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων από το πρώτο επεισόδιο. Θέλει να εργαστεί στην πρεσβεία της Ταϊλάνδης γιατί του αρέσει η ασιατική κουλτούρα. Από την 3η ερώτηση, χρησιμοποιεί σταδιακά τις βοήθειες που έχει στη διάθεσή του και σύντομα, μένει μόνος εναντίον ενός διεκδικώντας ποσό άνω των 13.000 ευρώ

Ακολουθεί μια συγκλονιστική μονομαχία ανάμεσα στους δύο αντιπάλους που απαντούν σωστά στις επόμενες ερωτήσεις, μέχρι το φινάλε του επεισοδίου. Ποιος από τους δύο θα κοιτάξει πιο ψηλά; 

Σήμερα στις 18.45, στον ΣΚΑΪ

Δείτε το τρέιλερ 

«Ο Μονομάχος» με τον Χρήστο Φερεντίνο
Δευτέρα – Παρασκευή στις 18.45, στον ΣΚΑΪ

#monomaxos

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%