ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

My style rocks: Looks για επαγγελματίες – Δείτε το trailer

todayApril 11, 2024

Background

My style rocks με την Κατερίνα Καραβάτου, καθημερινά στις 16.15, στον ΣΚΑΪ

Η διαγωνιστική εβδομάδα στο My Style Rocks ξεκινάει με μία ενδιαφέρουσα αποστολή καθώς οι fashionistas  πρέπει σήμερα να ντυθούν κατάλληλα για να εξασκήσουν ένα συγκεκριμένο επάγγελμα. Οι αναθέσεις ποικίλουν από γραμματέα και δασκάλα έως ξεναγός και λουλουδού! Οι διαγωνιζόμενες δεν πρέπει να φέρουν κάτι που θα θυμίζει στολή αλλά μία fashion εικόνα –  πρόταση για εργαζόμενες γυναίκες. 

Την ίδια ώρα μία νέα διαγωνιζόμενη, η Μπέττυ Παπανδρέου κάνει την εντυπωσιακή είσοδό της στην πασαρέλα του My Style Rocks.

my style

Τα παπούτσια που επέλεξε η Casablanca στο σύνολό της φαίνεται να είναι το πρόβλημα και το στοιχείο που ρίχνει την εμφάνισή της. 
Αλλαγή ρότας επιχειρεί να κάνει η Νικολίνα στη σχέση της με τη Φωτεινή αλλάζοντας τον τρόπο που τη βαθμολογεί. Ωστόσο ο τρόπος που αιτιολογεί την απόφασή της δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνο τον Στέλιο Κουδουνάρη.  

my style

my style

Η Μπι μπορεί να έρχεται με ανεβασμένη διάθεση στο πλατό ωστόσο το look της δε φαίνεται να είναι ταιριαστό με το επάγγελμα που της ανατέθηκε!

my style

MY STYLΕ ROCKS!
Καθημερινά στις 16.15, στον ΣΚΑΪ

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%