ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

My Style Rocks: Η Σιμόν νικήτρια της ημέρας

todayApril 7, 2024

Background

Η Σιμόν ήταν η νικήτρια της ημέρας με 11,5 βαθμούς και επέλεξε να αφαιρέσει έναν βαθμό από την Casablanca

Το θέμα του σημερινού επεισοδίου του My style rocks ήταν τα Boho ντυσίματα. Κάποια από τα κορίτσια πλησίασαν αρκετά σε αυτό ενώ κάποια άλλα θύμισαν περισσότερο gipsy στυλ.

Η Σιμόν ήταν η νικήτρια της ημέρας με 11,5 βαθμούς και επέλεξε να αφαιρέσει έναν βαθμό από την Casablanca.

H Casablanca ξέσπασε σε κλάματα λίγο μετά την βαθμολογία που τις έβαλε ο Στέλιος Κουδουνάρης ο οποίος τη βαθμολόγησε με 3. «Κλαις επειδή σου έβαλα 3; Με κοροϊδεύεις;» τη ρώτησε ο κ. Κουδουνάρης με εκείνη να απαντά πως «είναι από συγκίνηση». 

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ανάμεσα στη Ζέτα και τη Δομινίκη όταν η τελευταία κλήθηκε να κάνει την κριτική της.  

Η Δομινίκη θεώρησε πως το ντύσιμο της Ζέτας δεν ήταν Boho, αλλά Western. Αναφέρθηκε επίσης στον κορσέ που φορούσε η Ζέτα λέγοντάς της ότι ταίριαζε καλύτερα στο χθεσινό θέμα. Αν αφαιρέσεις το γιλέκο βλέπω το χθεσινό θέμα πιο ξεκάθαρα από ό,τι το  είδα χθες» σημείωσε. 

Η Ζέτα εκνευρισμένη απάντησε: «Κορίτσι μου τι μπερδεύεσαι; Δεν είναι κορσές εσώρουχο. Ο χθεσινός ήταν κορσές εσώρουχο, Ξεκόλλα λίγο το μυαλό σου». 

Ζέτα και Μπι είχαν έναν ιδιαίτερα έντονο διάλογο με την πρώτη να λέει στην τελευταία, «πήγαινε καλύτερα να μαγειρεύεις». «Μη με ξανατοποθετήσεις έτσι, δεν θα μου μιλάς με αυτόν τον τρόπο γιατί δεν σε έχω προσβάλλει ποτέ» απάντησε η Μπι.

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%