ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου: Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις

todayApril 20, 2024

Background

Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, πάρτι και εκθέσεις, που δεν θέλετε με τίποτα να χάσετε

Θεατρικές παραστάσεις

Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα, του Λουίτζι Πιραντέλλο σε σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου στο Altera Pars

Το «Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα», από τα πιο επαναστατικά θεατρικά κείμενα του 20ού αιώνα, ανεβάζει στο Θέατρο Altera Pars, ο Πέτρος Νάκος. Ένας απελπισμένος σκηνοθέτης κάνει πρόβα σ’ ένα θέατρο με το θίασό του, όταν ξαφνικά έξι μυστηριώδη πρόσωπα, μέλη μιας ιδιότυπης οικογένειας, εισβάλλουν στο χώρο. Τα πρόσωπα κουβαλούν μια τραγική ιστορία και ζητούν από το σκηνοθέτη να την παρουσιάσει επί σκηνής, ώστε να λυτρωθούν και ν’ απαλλαγούν από τους δαίμονες που τα στοιχειώνουν. Εκείνος, αν και διστακτικός στην αρχή, στην πορεία συμπαρασύρεται από το δράμα τους, το οποίο πιστεύει ότι θα τον οδηγήσει στη μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία που ονειρεύεται και πείθεται να το αναπαραστήσει επί σκηνής.

Μουσικές παραστάσεις-Συναυλίες-Πάρτι

Chamber Orchestra of Europe με τον Κωνσταντίνο Καρύδη και τον Jan Lisiecki στο Μέγαρο

Με τη μεγάλη συναυλία της Chamber Orchestra of Europe υπό τον Κωνσταντίνο Καρύδη ολοκληρώνεται το φετινό Φεστιβάλ της Άνοιξης, που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αρχιμουσικός με σημαντική διεθνή πορεία, ο Κωνσταντίνος Καρύδης θα διευθύνει την Chamber Orchestra of Europe (Ορχήστρα Δωματίου της Ευρώπης), η οποία απαρτίζεται από επίλεκτους μουσικούς με πολυβραβευμένες ηχογραφήσεις, σ’ ένα πρόγραμμα υψηλών ερμηνευτικών αξιώσεων, καθοδηγώντας το κορυφαίο σύνολο σε ένα ταξίδι στον μουσικό χρόνο. 

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%