ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Μουσικά Νέα

Ο Βασίλης Γισδάκης στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις

todayApril 25, 2024 1

Background
Το Σάββατο 11 Μαΐου.2024 στις 21:30, ο Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις υποδέχεται τον Βασίλη Γισδάκη, έναν από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με μια χαρακτηριστική πορεία και ιδιαίτερο στίγμα στη μουσική διαδρομή του.

Στο ξεκίνημά του υπήρξε βασικός ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι τραγουδώντας στις συναυλίες του μεγάλου συνθέτη υπό τη διεύθυνσή του. Έκτοτε έχει χαράξει μια αξιόλογη πορεία έχοντας συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους δημιουργούς, μεγάλες ορχήστρες και ερμηνευτές σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η παρουσία του στη δισκογραφία είναι πλούσια, με αρκετούς προσωπικούς δίσκους αλλά και με πολλές συμμετοχές σε έργα παλαιοτέρων αλλά και νεοτέρων δημιουργών.

Στη Διέλευση, μαζί με την Δέσποινα Στεφανίδου στο πιάνο και το τραγούδι και τον Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, θα παρουσιάσει μια μουσική παράσταση με τίτλο «Το Ταξίδι». Μια μουσική διαδρομή με «μπαλάντες» που έχουν συνομιλήσει με την ιστορία, απ’ τις ωραιότερες που έχουν γραφτεί στην ελληνική αλλά και ξένη δισκογραφία, με αγαπημένα τραγούδια πολλών συνθετών καθώς και τραγούδια απ’ την προσωπική του καινούργια και παλαιότερη δισκογραφία, τραγούδια-μπαλάντες που εξέφρασαν τις πιο συγκινητικές ανθρώπινες στιγμές και αγωνίες.
gisdakis

Με την αφηγηματική μα πάνω απ’ όλα παραστατική, γεμάτη ευαισθησία και λυρική ζεστασιά φωνή του αλλά και την πολύπλευρη ερμηνευτική του δυνατότητα, δίνει ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό ύφος στα τραγούδια που ερμηνεύει.

gisdakis

Πληροφορίες

Χώρος: Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις, Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη

Τηλ. κρατήσεων: 210 8613739

Ιστοσελίδαhttps://www.dieleusis.gr/
Σελίδα Facebookhttps://www.facebook.com/dieleusis
gisdakis

Πρόσβαση στον χώρο:

-ΟΑΣΑ | Λεωφορεία: (στάση Λυσιατρείο) 054, 608, 622, Α8, Β8 (στάση Πλατεία Κυψέλης – 500m) 622, 036, 022, 035

-ΗΛΠΑΠ | Τρόλεϊ: (στάση Καλλιφρονά) 3, 5, 11, 14 (στάση Πλατεία Κυψέλης – 500m) 2, 4

-ΗΣΑΠ | Τρένο: Άγιος Νικόλαος (800m)

Ημερομηνία & ώρα παράστασης: Σάββατο 11 Μαΐου 2024 | 21:30

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 12€ |  Μειωμένο (φοιτητικό/ανέργων): 10€

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%