ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Μουσικά Νέα

Ο Σπύρος Γραμμένος “μόλις γύρισε απ’ το γυμναστήριο”

todayMarch 20, 2024

Background

Ο Σπύρος Γραμμένος μόλις γύρισε από το γυμναστήριο και μας παρουσιάζει το καινούργιο του τραγούδι και video clip με τίτλο «Μόλις γύρισα απ’ το γυμναστήριο»!

Γραμμένος

Από όσο θυμάται ο Σπύρος τον εαυτό του, θυμάται να υπάρχουν και τα γυμναστήρια. Δεν θα πει ψέματα, έχει πάει πολλές φορές, για εγγραφή. Έχει γραφτεί περισσότερες φορές σε γυμναστήριο, απ’ όσες μπορεί να αντέξει το σώμα ενός ανθρώπου. Το «Μόλις Γύρισα απ’ το Γυμναστήριο» δεν είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που λένε πως όταν φεύγουν απ’ το γυμναστήριο αισθάνονται ωραία και έχουν καλή διάθεση… Είναι όμως για όλους τους άλλους.

Γραμμένος

Γραμμένος

Γραμμένος

Γραμμένος

Γραμμένος

Γραμμένος

Την παραγωγή υπογράφει ο McΛικας, η μίξη έγινε από τον Μάνο Στάγια και το mastering από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο (Sweetspot Studio). Cinematographer του video clip είναι ο Χρήστος Δούρος ενώ τα γυρίσματα έγιναν στο Saha Gym. Γυμνάστηκαν οι Μάκης Παπαδημητρίου, Sonia Haikal, Βέρα Σουρβίνου, Βάιος Γάτος, Μαρία Παύλου, Θοδωρής Σταυρόπουλος, Μike Γαλάνης, Γιώργος Αμπελιώτης, Ορέστης Δολιανίτης, Ναταλί Chavez και Paco!

Γυμναστική, ταυτόχρονα με απόδοση στη νοηματική γλώσσα έκαναν η Όλγα Δαλέκου και η Ανδρονίκη Ξανθοπούλου

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%