ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Επικαιρότητα

Μαρουσάκης: Νέο ισχυρό επεισόδιο αφρικανικής σκόνης

todayApril 10, 2024

Background

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα διαδοχικά επεισόδια μεταφοράς σκόνης και ήδη ένα ακόμη ετοιμάζεται να «χτυπήσει» τη χώρα μας.

Οι βοριάδες που πνέουν τις τελευταίες ημέρες υποχωρούν και οι νότιοι άνεμοι που θα επικρατήσουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα φέρουν μαζί τους ποσότητες σκόνης από την Αφρική, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να σημειωθούν και λασποβροχές.

Στο ζήτημα αναφέρθηκε ο μετεωρολόγος του Κλέαρχος Μαρουσάκης, τόσο από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open, όσο και από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Περιορίζεται πρόσκαιρα ο βοριάς σήμερα, εξαπλώνεται και πάλι αύριο με τη ξηρασία να συνεχίζεται κι ένα νέο ισχυρό επεισόδιο αφρικανικής σκόνης να μας «χτυπά» και πάλι την πόρτα στις αρχές της άλλης εβδομάδας που πολύ πιθανό να συνοδευτεί και από λασποβροχές», αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Source: newsbeast.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%