ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Η Stoiximan Wheels of Change συμμετείχε με επιτυχία στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

todayMarch 11, 2024

Background

Η Stoiximan Wheels of Change συμμετείχε με επιτυχία στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στέλνοντας ισχυρό μήνυμα συμπερίληψης, σπάζοντας ταυτόχρονα στερεότυπα και προκαταλήψεις, με όχημα τον αθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα Wheels of Change, αποτελούμενη από Άτομα με Αναπηρίες και τους εθελοντές συνοδούς τους, συμμετείχε τόσο στην κλασσική διαδρομή του Ημιμαραθωνίου (21 χλμ), όσο και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. H ομάδα με κεντρικό σύνθημα “Σε αυτόν τον αγώνα τρέχουμε όλοι για όλους” μέτρησε περισσότερους από 750 εθελοντές και ερασιτέχνες δρομείς, καθώς και 30 ειδικά κατασκευασμένα αμαξίδια, μέσω δωρεάς της Stoiximan. 

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη συμμετοχή της Stoiximan Wheels of Change στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Η Stoiximan Wheels of Change, δημιουργήθηκε από τη Stoiximan, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Τρέξε Μαζί μου», και αποτελείται από ζευγάρια Ατόμων με Αναπηρία και εθελοντές συνοδούς. Η πρώτη συμμετοχή της ομάδας καταγράφηκε στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας σε μεγάλα δρομικά γεγονότα σε όλη τη χώρα, η Stoiximan παρέχει δωρεάν προπονήσεις με τη βοήθεια εξειδικευμένων προπονητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας σε όλους τους συμμετέχοντες την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, με την ομάδα της Stoiximan Wheels of Change

Η Ιωάννα Κοζαδίνου, Corporate Responsibility Senior Manager της Stoiximan δήλωσε σχετικά:  «Η συμμετοχή της Stoiximan Wheels of Change  στον 12o Ημιμαραθώνιο Αθήνας αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη πως η δύναμη της θέλησης και της αλληλεγγύης ξεπερνάει τα εμπόδια και τους περιορισμούς. Ως η πρώτη πρωτοβουλία του είδους της στην Ελλάδα, η Stoiximan Wheels of Change άνοιξε νέους ορίζοντες για τη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία σε αθλητικά γεγονότα σε όλη τη χώρα. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην προαγωγή αυτής της αποστολής. Στοχεύουμε σε ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών στον αθλητισμό και την κοινωνία»

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%