ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Η Samsung αναμένεται να χάσει την πρωτιά ως κορυφαίος κατασκευαστής αναδιπλούμενων – Techmaniacs

todayMarch 12, 2024

Background

Η Samsung βρίσκεται στην κορυφή των κατασκευαστών αναδιπλούμενων συσκευών από το 2019, με το πρώτο Galaxy Fold και το πρώτο Galaxy Flip. Όμως τώρα έρχεται η Display Supply Chain Consultants (DSCC) σε νέα έκθεση που αναφέρει πως η Samsung θα χάσει την πρωτιά μετά από τόσο καιρό, για το πρώτο τρίμηνο του 2024. Την θέση της θα πάρει μια άλλη εταιρία, που έβγαλε και εκείνη ένα από τα πρώτα αναδιπλούμενα. Δεν είναι άλλη από την Huawei.

Το τελευταίο τρίμηνο του 2023 πουλήθηκαν συνολικά 4.2 εκατομμύρια αναδιπλούμενα τηλέφωνα. Η Samsung ήταν φυσικά πρώτη σε πωλήσεις, αν και τα Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5, δεν ήταν όσα αναμένονταν. Την ίδια περίοδο η Huawei και η Honor είδαμε μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις για αυτή την περίοδο.

Η Samsung ήταν υπεύθυνη για 4 από τις 10 κορυφαίες σε πωλήσεις αναδιπλούμενες συσκευές, ενώ η Oppo και η Honor είχαν από δύο συσκευές. Huawei και Xiaomi είχαν από μία συσκευή στην λίστα. Κορυφαίο σε πωλήσει ήταν το Galaxy Z Flip 5, με δεύτερο το Huawei Mate X4.

Η άνοδος της Huawei στην κορυφή αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την DSCC και θα περιλαμβάνει τα Mate X5 και το Pocket 2. Η Samsung δεν θα ανακοινώσει συσκευές μέχρι τα τρίτο τρίμηνο του έτους, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε για να δούμε πως θα τα πάει σε πωλήσεις.

Η DSCC περιμένει άνοδο στις πωλήσεις Huawei και Honor, ενώ ταυτόχρονα η Oppo και η Vivo θα χάσουν μερίδιο αγοράς, καθώς κανένας από τους δύο δεν αναμένεται να ανακοινώσει νέα μοντέλα, αποχωρώντας στην παρούσα φάση από αυτή την αγορά. Ωστόσο, τα clamshell τηλέφωνα, αναμένεται να δουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στα αναδιπλούμενα φέτος, σύμφωνα με την DSCC. Η Huawei αναμένεται να ανακοινώσει δύο νέα μοντέλα clamshell φέτος και φυσικά θα έχουμε και τα νέα μοντέλα από Honor, Motorola και Samsung.

Vodafone σταθερή: Όλα απεριόριστα και με δώρο Xiaomi Redmi Note 13

Για το πρώτο τρίμηνο του 2024, οι DSCC εκτιμά πως η παγκόσμια αγορά αναδιπλούμενων θα δει αύξηση 105% σε σχέση με το περασμένο έτος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%