ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Μουσικά Νέα

Μαρίνα Σάττι: Πότε επιστρέφει στις πρόβες της Eurovision;

todayApril 4, 2024

Background

Βυθισμένη στο πένθος βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Φυσικά, οι πρόβες και οι εμφανίσεις της τραγουδίστριας σε τηλεοπτικές εκπομπές, με την ίδια να προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή τη δύσκολη απώλεια.

Ο Αποστόλης Ματάμης από το eurovisionfun.com αποκάλυψε σήμερα 4/4 στην εκπομπή «Breakfast@Star» ότι από 15 Απριλίου η Μαρίνα Σάττι θα ξεκινήσει και πάλι τις πρόβες για τη Eurovision μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Να σημειώσουμε πως στις 15/4 ξεκινά η τελική ευθεία, λίγες ημέρες δηλαδή πριν η Μαρίνα Σάττι ταξιδέψει με την ομάδα της στο Μάλμε της Σουηδίας.

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%