ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Μουσικά Νέα

Ο Θοδωρής Κοτονιάς στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

todayMay 15, 2024

Background

Ο Θοδωρής Κοτονιάς, διανύοντας τον 20ο χρόνο στη ναυτική περιπέτεια της δισκογραφίας του, ετοιμάζεται για μια καλοκαιρινή μουσική γιορτή στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, παρέα με όσους φίλους ταξίδεψε, αλλά και πρόκειται να συνταξιδέψει δημιουργικά. Μια επετειακή γιορτή με τραγούδια που κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ…

kotonias

 

“Με βάρκα την καρδιά”. Ο Θοδωρής που γνωρίσαμε μέσα από τα “Μακρινά Ξαδέρφια” και τραγούδια του που αγαπήθηκαν, όπως η “Άνοιξη” που πρωτοτραγουδήθηκε από την Γλυκερία και τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, ξεκλείδωσε τις καρδιές μας για τα καλά με τα “Κλειδιά” του, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Από τότε συνεχίζει να μας χαρίζει πολύχρωμα τραγούδια με άρωμα παράδοσης αλλά και με πολλά σύγχρονα στοιχεία, όπως το “Μπαλόνι”, τον “Ναυαγό”, τους “Δύο δρόμους” κ.ά.

kotonias

Δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, καθώς τον συναντάμε σε θέατρα, σε συναυλιακούς χώρους αλλά και σε πολύ πιο οικεία μέρη που οι άνθρωποι τρώνε, πίνουν και γλεντούν. Στη συναυλία αυτή, η οποία θα ηχογραφηθεί, θα μοιραστεί μαζί μας τραγούδια του που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και θα μας τραγουδήσει με τους φίλους καλεσμένους και άλλα που, επίσης, έχουν γράψει τη δική τους μουσική ιστορία.

kotonias

Στη γιορτή συμμετέχουν αλφαβητικά οι Νίκος Βενετάκης, Βασίλης Δραμουντάνης, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Παντελής Θαλασσινός, Βιολέτα Ίκαρη, Καίτη Κουλλιά, Χριστίνα Μαρία Λαζάρου, Σαββέρια Μαργιολά, Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Μαρία Παπαλεοντίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Σκουλάς, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, Ερήνη, Σουσάνα Τρυφιάτη, Χρήστος Τσιαμούλης, Sadahzinia και Haig Yazdjian.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com
(
https://www.more.com/music/thodoris-kotonias-texnopoli-dimou-athinaion/)

kotonias

kotonias

Εισιτήρια προπώλησης: από 13 ευρώ

Τρίτη 4 Ιουνίου

Πόρτες: 19.30

Ώρα έναρξης: 21.00

Πειραιώς 100 & Βουτάδων, Γκάζι, Αθήνα

Οργάνωση παραγωγής: ImaginArt live

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%