ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Πολιτισμός

Η έπαυλη του Freddie Mercury πωλείται έναντι 30 εκατομμυρίων λιρών

todayFebruary 28, 2024

Background

Ο σταρ των Queen, Freddie Mercury, πέθανε στο ακίνητο του Λονδίνου πριν από τρεις δεκαετίες. Η πρώην ερωμένη του Mary Austin, 72 ετών σήμερα, έχει την κυριότητα στη διαθήκη του.

Ο θρυλικός τραγουδιστής πλήρωσε 500.000 λίρες μετρητά για να αποκτήσει το ακίνητο το 1985, ωστόσο η αξία του έχει αυξηθεί εξήντα φορές από τότε.

Το Garden Lodge έχει γίνει ιερό για θαυμαστές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι γνωστό ότι άφηναν μηνύματα στον εκλιπόντα μουσικό στην μπροστινή πύλη.

Η Mary Austin το έβγαλε προς πώληση, με τις κατόψεις του να παραμένουν άγνωστες στο κοινό. Μόνο δύο φωτογραφίες από το εσωτερικό της έπαυλης κυκλοφορούν. Δείχνουν ένα τμήμα της εισόδου και μια τραπεζαρία, με παραδοσιακά έπιπλα και κίτρινους τοίχους.

Διαβάστε επίσης: Queen: Στο «σφυρί» το πιάνο του Φρέντι Μέρκιουρι για περίπου 2 εκατ. ευρώ

Το Λονδίνο έχει φιλοξενήσει πολλά σπίτια διασήμων μέσα στους αιώνες κι ένα από αυτά είναι του Mercury. Η φωνή, το στυλ και το επίπεδο απόδοσης του αείμνηστου frontman των Queen ήταν όλα στο υψηλότερο επίπεδο. Οπότε μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι το σπίτι του στο Λονδίνο θα πρέπει να ταίριαζε με όλο αυτό το πολύ λαμπερό προφίλ.

Η πρώην έπαυλή του στο Λονδίνο μόλις βγήκε ξανά στην αγορά. Θα αναρωτηθείτε όμως, γιατί δεν μπορείτε να δείτε μια λίστα με την τιμή του πουθενά όπως θα κάνατε συνήθως με ένα συνηθισμένο σπίτι.

Αυτό συμβαίνει επειδή το μεσιτικό Knight Frank που διαχειρίζεται την έπαυλη δεν έχει δημιουργήσει μια διαδικτυακή διαφήμιση για το σπίτι, προκειμένου να αποτρέψει όσους δεν έχουν τα χρήματα να «ενοχλούν» για να μάθουν την τιμή.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%