ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Παράξενα

Survivor 2024 – Αποχώρησαν από το Συμβούλιο οι Διάσημοι

todayFebruary 28, 2024

Background

Μεγάλη ένταση επικράτησε για ακόμα μια φορά στο Συμβούλιο του Νησιού

Μεγάλη ένταση επικράτησε για ακόμα μια φορά στο Συμβούλιο του Νησιού. Η Ασημίνα θεωρεί ότι οι Μαχητές την έχουν βάει στο μάτι ειδικά τώρα που είναι τραυματισμένη, και προσπαθούν να την ρίξουν ακόμα περισσότερο ψυχολογικά. Από την άλλη η ομάδα των Μαχητών θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να αμύνεται σε όλα λέει η παίκρια των Διασήμων γι’αυτή.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν οι Μπλε ξέσπασαν σε νευρικά γέλια τη στιγμή που πήρε τον λόγο ο Γιώργος Γκιουλέκας. Οι Διάσημοι θεώρησαν ότι πρόκειται για ακόμα μια κοροϊδία προς το πρόσωπο της Ασημίνας. Όλη η ομάδα σηκώθηκε και αποχώρησε από το Συμβούλιο. Η Κατερίνα Δαλάκα απευθυνόμενη στην αντίπαλη ομάδα είπε: «Όταν τελειώσει η παιδική χαρά ξανάφωνάξτε μας»

Λίγο αργότερα η ομάδα επέστρεψε ξανά στο Συμβούλιο χωρίς την Ασημίνα αυτή τη φορά. Ακολούθησε νέος γύρος επιθέσεων και αλληλοκατηγοριών με τους Μπλε να θεωρούν ότι η Ασημίνα είναι εκείνη που προκαλεί, και όχι το θύμα.

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%