Μάνος Ζαχαρίου

Φόντο


Ήταν κάπου εκεί στις αρχές της δεκαετίας του ’80 όταν ξεκίνησα στα χρόνια των ερασιτεχνικών ραδιοφώνων των FM τη πορεία μου σα παραγωγός, που συνεχίστηκε σε άλλα ραδιόφωνα και με έφθασε έως σήμερα εδώ στον Simple Radio!

Μεσολάβησαν πολλά χρόνια που εργάστηκα επαγγελματικά σα DJ κυρίως με ξένο ρεπερτόριο και για μια σχεδόν δεκαετία βρήκα μια ακόμη ισχυρή μορφή έκφρασης σα Video Editor, δημιουργώντας εκατοντάδες μουσικά βίντεο για το κανάλι μου deep46blue στο Youtube.

Είμαι ο Μάνος Ζαχαρίου και μαζί με τις συνεργάτιδές μου τη Μαρίνα, τη Τζένη και τη Ιωάννα, παρουσιάζουμε το The Blue JukeBox (Live Show) κάθε Σάββατο βράδυ 9 με 1.

Είμαστε μία εκπομπή συναισθησίας, με χρώματα που τα ακούτε και μουσική που τη βλέπετε, από διάφορα είδη της ξένης και της Ελληνικής μουσικής σκηνής.  Aπαραίτητα συστατικά της εκπομπής τα επιλεγμένα Μουσικά Νέα, οι καλύτερες Νέες Κυκλοφορίες και φυσικά η Αλληλεπίδραση μαζί σας!

The Blue JukeBox.. παίζουμε και μιξάρουμε ζωντανά στον Simple Radio, εδώ δηλαδή.. που η μουσική συστήνει τα καλύτερά της ηχοχρώματα.

Rate it

Ραδιοφωνικός παραγωγός

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%