ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!!

Επικαιρότητα

Xειροκρότησαν από ψυχής την Καρυστιανού – Συγκλόνισε τους Βολιώτες για το δυστύχημα των Τεμπών | in.gr

todayApril 21, 2024

Background

Στον Βόλο βρέθηκε σήμερα το απόγευμα η Μαρία Κρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών και μητέρα της 20χρονης Μάρθης που έφυγε από τη ζωή στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, μαζί με άλλα 56 άτομα.

Η κ. Καρυστιανού ήταν καλεσμένη και μίλησε σε εκδήλωση που έγινε στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Στην ίδια εκδήλωση μίλησε και η κ. Ελένη Βασάρα ενώ τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς.

Σε δηλώσεις της η κ. Καρυστιανού ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κάθε μέρα για εμάς είναι ένας χειρότερος Γολγοθάς. Ελπίζουμε πολύ πολύ γρήγορα να έρθει η τιμωρία για να αναπνέουμε κι εμείς πιο εύκολα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας λέει λόγια συμπαράστασης. Αυξάνονται οι υπογραφές και είμαστε κοντά στα τρία εκατομμύρια. Αυτό μας έχει δώσει απίστευτη δύναμη».

«Ελπίζουμε πολύ πολύ γρήγορα να έρθει η τιμωρία για να αναπνέουμε κι εμείς πιο εύκολα»

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Σύλλογος «Τέμπη 2023», πολίτες του Βόλου και εκ μέρους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας φοιτητικοί σύλλογοι, ο Ενιαίος Σύλλογο Διδασκόντων Π.Θ., ο Σύλλογος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού, ο Σύλλογος Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού και ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού.

Η αίθουσα του ΤΕΕ Μαγνησίας ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο που χειροκρότησε όρθιος τις δύο μητέρες.

Κατάμεστη η αίθουσα

Καταχειροκροτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%