ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!!

Επικαιρότητα

To Πεντάγωνο επισήμως καταρρίπτει 8 μύθους για τους εξωγήινους! – Techmaniacs

todayMarch 13, 2024

Background

Μια αντίληψη η οποία κυριαρχεί από τη δεκαετία του 1940 είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και ένα μυστικό πρόγραμμα εντός της συλλέγει σώματα εξωγήινων και διαστημικά σκάφη προκειμένου να μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει την εξωγήινη τεχνολογία, την ίδια στιγμή που κρύβει τα πάντα από το Κογκρέσσο.

Οι περισσότεροι μάλιστα συνδέσουν τη θεωρία αυτή με τις θεάσεις UFO που δεν μπορούν να εξηγηθούν εύκολα. Τα τελευταία χρόνια, το Υπουργείο Άμυνας υιοθέτησε έναν νέο όρο  αγνώστου ταυτότητας ανώμαλα φαινόμενα ή UAP προκειμένου να ρίξει φως στο θέμα και να απομονώσει το στίγμα που συνοδεύει τα UFO, τα οποία μερικές φορές χαρακτηρίζονται στερεότυπα ή ως ψευδαισθήσεις.

Η έκθεση του στρατού των ΗΠΑ της οποίας ηγείται το All-domain Anomaly Resolution Office, καλύπτει 80 χρόνια αναφορών για κυβερνητικά προγράμματα, ερευνώντας διαβαθμισμένα και μη διαβαθμισμένα αρχεία. Περιλαμβάνει επίσης τα ευρήματα από συνεντεύξεις με περίπου 30 νυν και πρώην κυβερνητικούς υπαλλήλους που υποτίθεται ότι συμμετείχαν σε αυτές τις δραστηριότητες ή άκουσαν ιστορίες γι’ αυτές.

Πιστεύουμε ότι τα περισσότερα από τα άτομα που επαναλαμβάνουν αυτούς τους ισχυρισμούς το έκαναν χωρίς κακόβουλη πρόθεση ή προσπάθεια παραπλάνησης του κοινού”, ανέφερε σε δήλωσή του διευθυντής του AARO, Tim Phillips. Πολλοί έχουν ειλικρινά παρερμηνεύσει πραγματικά γεγονότα ή έχουν εκλάβει λανθασμένα ευαίσθητα προγράμματα των ΗΠΑ, για τα οποία δεν είχαν λάβει άδεια, ως σχετιζόμενα με UAP ή εξωγήινη δραστηριότητα”.

Σε αυτό το σύντομο άρθρο βλέπουμε πλήθος ισχυρισμών που το Πεντάγωνο έχει χαρακτηρίσει ως μύθους σε αυτή την 63 σελίδων έκθεση.

  • Nondisclosure Agreements χρησιμοποιήθηκαν για συγκάλυση: Οι ερευνητές του Πενταγώνου δήλωσαν ότι δεν βρήκαν αποδείξεις για συμφωνίες εμπιστευτικότητας ή απειλές θανάτου ατόμων που να σχετίζονται με πιθανές διαρροές πληροφοριών για τα UAP.
  • Ένας αξιωματούχος της CIA διηύθυνε τα πειράματα UAP: Πολλοί πληροφοριοδότες, κατηγόρησαν πρώην αξιωματούχο της CIA ότι διακινούσε εξωγήινη τεχνολογία. Αυτός ο πρώην αξιωματούχος υπέγραψε ένα υπόμνημα που έλεγε ότι δεν επέβλεπε τη μετακίνηση εξωγήινων πραγμάτων ή οποιαδήποτε πειράματα σε εξωγήινη τεχνολογία.
  • Οι εξωγήινοι παρατήρησαν μια δοκιμή τεχνολογίας: Ένας από τους ερωτηθέντες στην έρευνα ισχυρίστηκε ότι άκουσε μια συζήτηση μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας μεταξύ δύο στρατιωτικών βάσεων σχετικά με μια τεχνολογική δοκιμή που παρατηρούσαν εξωγήινοι. Αφού εξέτασαν τον ισχυρισμό, οι ερευνητές υπέθεσαν ότι το άτομο παρεξήγησε τη συνομιλία.
  • Ένας στρατιωτικός άγγιξε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο: Ένας κυβερνητικός υπάλληλος στην έρευνα ονόμασε έναν πρώην στρατιωτικό αξιωματικό ο οποίος φέρεται γύρω στο 1999 να μίλησε για μια φορά που άγγιξε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο. Ο πρώην αξιωματικός διέψευσε τον ισχυρισμό, λέγοντας ότι μπορεί να είχε μπερδευτεί σχετικά με μια ιστορία που αφορούσε ένα F-117 Nighthawk, ένα αποσυρμένο μαχητικό αεροσκάφος stealth της Lockheed. Ο πρώην αξιωματικός είπε επίσης ότι δεν θυμόταν να έχει κάνει αυτή τη συζήτηση με το άτομο.
  • Έκαναν δοκιμή εξωγήινης τεχνολογίας: Οι ερευνητές απέρριψαν και αυτον τον ισχυρισμό, τονίζοντας ότι η περιγραφή του περιστατικού εκ μέρους του μάρτυρα συνάδει ως προς το χρόνο, τόπο και μέρος με δοκιμή τεχνολογίας του Πενταγώνου.
  • Ο Λευκός Οίκος εξέτασε το ενδεχόμενο να δημοσιοποιήσει πληροφορίες για εξωγήινους: Δύο άτομα ισχυρίστηκαν ότι ο Λευκός Οίκος προσέλαβε ένα ερευνητικό ινστιτούτο για να μελετήσει τις πιθανές επιπτώσεις της αποκάλυψης από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία ή την Κίνα ότι κατείχαν εξωγήινα στοιχεία μεταξύ του 2004 και του 2007. Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι η μελέτη διεξήχθη πράγματι για μία ημέρα, αλλά ότι ο Λευκός Οίκος δεν την ζήτησε.
  • Πειράματα που πραγματοποιήθηκαν σε δείγμα διαστημικού σκάφους Οι ερευνητές απέκτησαν υλικό από μια ιδιωτική οργάνωση που ερευνά UAP και τον στρατό, το οποίο υποτίθεται ότι προερχόταν από ένα διαστημόπλοιο που συνετρίβη. Προσδιόρισαν ότι το δείγμα ήταν ένα τεχνητό κράμα μαγνησίου, ψευδαργύρου και βισμούθιου, με ίχνη άλλων στοιχείων, όπως ο μόλυβδος. Κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι δεν διαθέτει κάτι που να το καθιστά εξωγήινο.
  • Ένα πρόγραμμα που ονομάζεται “Kona Blue” περιέχει πληροφορίες για το UAP: Οι ερωτηθέντες που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση αποκρύπτει πληροφορίες ανέφεραν ένα πρόγραμμα στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας που θεωρούσαν ότι σχετίζεται με τα UAP, με την κωδική ονομασία Kona Blue. Εάν είχε ποτέ υπάρξει, το Kona Blue θα ήταν η επαναφορά ενός παλαιότερου προγράμματος που ξεκίνησε τη δεκαετία του 2000 με σκοπό τη διεξαγωγή ερευνών UAP, παραφυσικής έρευνας και αντίστροφης μηχανικής για κάθε αποκτηθείσα εξωγήινη τεχνολογία. Αυτό το προηγούμενο πρόγραμμα της DIA (με τα ονόματα Advanced Aerospace Weapons System Application Program και Advanced Aerospace Threat Identification Program καταργήθηκε το 2012 καθώς δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Οι υποστηρικτές του αρχικού προγράμματος πρότειναν το Kona Blue στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, αλλά δεν εγκρίθηκε ποτέ. Εν ολίγοις, δεν υπάρχει Kona Blue.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%