ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Revolut: Ένα μήνα δωρεάν το Plus για νέες εγγραφές – και δωρεάν η κάρτα – Techmaniacs

todayMarch 10, 2024

Background

Πριν από λίγες ημέρες, προσπαθήσαμε να προβούμε στην εγγραφή στη Revolut ενός μεγαλύτερου σε ηλικία ατόμου αν και δυστυχώς δεν προχώρησε η εγγραφή λόγω ταυτότητας που δεν είχε Λατινικούς χαρακτήρες.

Σε κάθε περίπτωση όμως διαπιστώσαμε ότι δίνει δωρεάν για ένα μήνα το Plus πρόγραμμα και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να πάρεις δωρεάν την κάρτα, χωρίς έξοδα αποστολής. Απλά τσέκαρέ το ότι ισχύει και στο δικό σου λογαριασμό όταν εγγραφείς και κάνεις τη διαδικασία Δεσμεύεσαι με 12μηνο συμβόλαιο και αν ακυρώσεις το Plus θα χρεωθείς τα έξοδα αποστολής της κάρτας. Ακόμη, μέχρι να έρθει στη διεύθυνσή σου μπορείς να την προσθέσεις στο Google Wallet ή στο Apple Pay και να κάνεις κανονικά τις συναλλαγές σου.

Αν εγγραφείς και μέσω αυτού του συνδέσμου, η Revolut αφήνει μια μικρή προμήθεια στην ιστοσελίδα μας, χωρίς καμιά επιβάρυνση για εσένα. Για να μείνει μάλιστα, η προμήθεια σε εμάς πρέπει να κάνεις και τρεις συναλλαγές των 5 ευρώ τουλάχιστον. Όποιος θέλει κάνει την εγγραφή μέσω του συνδέσμου  δεν είναι υποχρεωτικό.

Κάνε εγγραφή στη Revolut εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%