ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Επικαιρότητα

Πώς έκαναν φτερά 8.500 ευρώ από τον λογαριασμό 59χρονου ύστερα από διαδικτυακή αγορά | in.gr

todayMay 10, 2024

Background

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε 59χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος είδε όλες του τις οικονομίες να κάνουν φτερά από τον τραπεζικό του λογαριασμό, οι οποίες έφταναν τα 8.500 ευρώ.

Η ψεύτικη ιστοσελίδα έμοιαζε πολύ με της τράπεζας με αποτέλεσμα ο 59χρονος να πέσει στην παγίδα

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην αστυνομία, την περασμένη Τετάρτη και ενώ επιχειρούσε να κάνει μία ηλεκτρονική πληρωμή είδε τον λογαριασμό του να αδειάζει.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν επέλεξε να χρησιμοποιήσει την επίσημη εφαρμογή της τράπεζας, αλλά προχώρησε στη συναλλαγή μέσω κάποιας ιστοσελίδας που βρήκε με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα στην οποία μπήκε για την πληρωμή έμοιαζε πάρα πολύ με αυτήν της τράπεζας, με αποτέλεσμα να μην κινήσει τις υποψίες του 59χρονου ο οποίος καταχώρησε όσα στοιχεία τού ζητήθηκαν.

Έπειτα από λίγο, ο άνδρας διαπίστωσε ότι τα χρήματα που είχε εξοικονομήσει με τόσο κόπο είχαν μεταφερθεί ως έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της Γαλλίας.

Για την υπόθεση διεξάγεται αστυνομική έρευνα και αναζητούνται οι δράστες.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%