ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!!

Επικαιρότητα

«Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα» – Μαρτυρία για την τραγωδία με νεκρό αστυνομικό στον Πειραιά

todayApril 16, 2024

Background

Μια τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Πειραιά, στην οδό Νεωρίων, όπου ένας 31χρονος αστυνομικός βρήκε τραγικό θάνατο στη μερική κατάρρευση κτιρίου. Κάτοικος της περιοχής ανέφερε πως ο άτυχος άντρας «πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας που είδε το φως της δημοσιότητας, «ακούσαμε έναν θόρυβο, δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε, νόμιζα ότι ήταν μπάζα που έπεφταν από σωλήνα. Είδα τη σκόνη. Από τις φωνές των ανθρώπων που έλεγαν “καλέστε την αστυνομία” αντιλήφθηκα τι συμβαίνει».

«Όταν καταλάγιασε η σκόνη και βγήκαμε στο μπαλκόνι είδαμε ότι ήταν πολύ σοκαρισμένοι οι εργάτες. Πυροσβεστική, αστυνομία ήρθαν πολύ γρήγορα για να βοηθήσουν. Αυτό που είπαν είναι ότι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια να τον βγάλουν, παλεύανε πολύ ώρα», είπε ακόμη.

Η Πυροσβεστική ανακοίνωσε πως «χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε ο άνδρας από το φορτηγό όχημα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ».

Τρεις ακόμη έχουν τραυματιστεί, ενώ μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί επτά προσαγωγές ατόμων, πέντε εργαζομένων, του εργολάβου και του οδηγού του φορτηγού.

Δείτε φωτογραφίες:

Source: newsbeast.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%