ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Οι φοιτητές ξαναγράφουν τα ονόματα των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

todayFebruary 29, 2024

Background

Τα ονόματα των 57 θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης της Τετάρτης και σβήστηκαν από τα συνεργεία του Δήμου το βράδυ της ίδιας μέρας, προκαλώντας αναστάτωση και επικρίσεις, ξαναγράφονται από φοιτητές που πραγματοποιούν διαδήλωση ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Το σβήσιμο των ονομάτων που γράφτηκαν με κόκκινα γράμματα μπροστά από το μνημείο προκάλεσε αναστάτωση αλλά και επικρίσεις ενάντια στη δημοτική αρχή.

Η Ρωξάνη Μπέη, αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, μίλησε στο MEGA και εξήγησε:

«Ενημερώθηκα χθες και το είδα και στα social media. Γενικά τα συνεργεία καθαρισμού μετά από πορείες και κάθε μέρα πλένουν στο σημείο. Δεν πήγαν κάποια ειδικά συνεργεία· να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Και εγώ ήμουν στην πορεία και αυτό το ζήτημα δεν το είχα δει. Ούτε είχα μιλήσει με κάποιο συνεργείο. Εκεί το συνεργείο πηγαίνει σταθερά. Δε με κάλεσαν για να με ρωτήσουν να “σβήσουμε ή να μη σβήσουμε”. Οι εργαζόμενοι πήγαν στο σημείο στις 23:30 το βράδυ, την ώρα που πάνε συνήθως. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις, αλλά σας εξηγώ τη συνήθη πρακτική. Δεν υπήρξε κάποια άλλη ειδική επικοινωνία», τόνισε η κυρία Μπέη.

«Πηγαίνουν πάντα μετά από πορείες, δεν πήγαν ειδικώς», ανέφερε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%