ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αττικής – Χάος σε Κηφισό, Κηφισίας και Μεσογείων | in.gr

todayApril 30, 2024

Background

Τεράστια προβλήματα παρατηρούνται το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στους κεντρικούς άξονες της Αττικής, καθώς η κίνηση βρίσκεται στα κόκκινα και η υπομονή των οδηγών δοκιμάζεται.

Συγκεκριμένα, ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στον Κηφισό. Στο ρεύμα καθόδου η κίνηση ξεκινάει από την Κηφισιά και φτάνει έως και τον Πειραιά, ενώ στην άνοδο ξεκινάει από το Αιγάλεω και φτάνει έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια ώρα, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), στην άνοδο και την κάθοδο της Λ. Κηφισίας, στη Μεσογείων, αλλά και στη Βασ. Σοφίας.

H κίνηση στους δρόμους

Επίσης, δύσκολη είναι η κατάσταση και στο κέντρο της Αθήνας, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην άνοδο της Λ. Συγγρού, στην Πανεπιστημίου, τη Σταδίου και τη Βασ. Αμαλίας.

Τέλος, η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται με μεγάλη δυσχέρεια στη Λ. Ποσειδώνος από Πηγαδάκια έως Αλίμου, στο ρεύμα προς Πειραιά, αλλά και στο λιμάνι λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους εδώ.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%