ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Η Βάσια Αναστασίου του ΠΑΣΟΚ: Το δυναμικό στέλεχος με βαθιά γνώση στα θέματα υγείας

todayFebruary 28, 2024

Background

Όσο βουτάει στην εσωστρέφεια ο ΣΥΡΙΖΑ, στην Κυβέρνηση  δεν επαναπαύονται κι έχουν αρχίσει να υπολογίζουν όλο και περισσότερο το ΠΑΣΟΚ, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την σπουδή του Μαξίμου να απαντήσει στην κριτική της Χ.Τρικούπη για τον τομέα της υγείας. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει αναδείξει το θέμα των απογευματινών χειρουργείων και το κόστος (έως 2000 ευρώ) που θα έχει για τους ασθενείς. Σε υψηλό επίπεδο έσπευσαν λοιπόν οι κυβερνητικοί να απαντήσουν στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ για να «μην γράψει» στο κεντρώο ακροατήριο.

Έλα όμως που η ζημιά για την Κυβέρνηση γίνεται στα τηλεοπτικά πάνελ και στα ραδιόφωνα, όπου το ΠΑΣΟΚ έχει δώσει λόγο σε ανθρώπους με βαθιά γνώση της κατάστασης στο ΕΣΥ. Το θέμα μάλιστα φτάνει και στους νεότερους ψηφοφόρους από στελέχη όπως η Βάσια Αναστασίου (Αν. Γραμμ. Επικοινωνίας ΠΑΣΟΚ), που δεν μένουν μόνο στα τεχνοκρατικά αλλά δίνουν και την πραγματική εικόνα από «μέσα» (οι γονείς της είναι γιατροί στο ΕΣΥ).

Μάλιστα σε πρόσφατη εμφάνιση της στο OPEN, στην εκπομπή του Σ.Χαριτάτου και της Ε.Ρέβη, τόνισε στην τέως Αν.Υπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη, την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, ενώ σε άλλη τηλεοπτική της εμφάνιση η Βάσια Αναστασίου παρέθεσε σειρά επιχειρημάτων υπέρ της ενίσχυσης της δημόσιας υγείας στον τέως Υπουργό Θάνο Πλεύρη. «Το ΕΣΥ, οι ασθενείς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αιμορραγούν και εσείς πάτε να το ιδιωτικοποιήσετε. Οι γιατροί χειρουργούν με κινέζικα αναλώσιμα και τεχνικές του προηγούμενου αιώνα επειδή αφήνετε τα νοσοκομεία χρεοκοπημένα. Είστε επικίνδυνοι.» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%