ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Google Maps: Ήρθε μια πολύ δυνατή λειτουργία σε iOS και Android – Techmaniacs

todayFebruary 28, 2024

Background

Η εφαρμογή των Google Maps αναβαθμίστηκε επιτέλους, με μια πολύ δυνατή λειτουργία που είχε ανακοινώσει η Google πριν ένα χρόνο. Ο λόγος για τα Glanceable Directions ή οδηγίες με μια ματιά, που θα αλλάξει τον τρόπο που κάνουμε πλοήγηση σε αρκετές περιπτώσεις. Με την νέα λειτουργία, το Google Maps θα γίνει πολύ πιο χρήσιμο ακόμα και από την Lock Screen.

Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται σε Android και iOS και θα φέρει τις οδηγίες πλοήγησης και άλλες πληροφορίες, όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη. Θα μας δείχνει πληροφορίες για την οδό που είμαστε και την απόσταση για την επόμενη στροφή. Για τους χρήστες iOS, θα γίνεται χρήση των Live Activities για αυτό το χαρακτηριστικό.

Η εν λόγω λειτουργία έγινε διαθέσιμη δοκιμαστικά σε λίγους χρήστες, από τον Ιούνιο του 2023, όμως τώρα γίνεται διαθέσιμο για όλους.

Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη από την έκδοση 11.116 για Android και 6.104.2 για iOS. Όμως δεν είναι ενεργοποιημένη εκ προεπιλογής. Θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις και στην συνέχεια στις ρυθμίσεις πλοήγησης. Στην συνέχεια πηγαίνετε στο Εύχρηστες οδηγίες κατά την πλοήγηση και το ενεργοποιείται.

Μια δυνατή λειτουργία έρχεται λοιπόν για όλους, που θα μας επιτρέπει να κάνουμε πλοήγηση απευθείας από την Lock Screen, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε την συσκευή μας ξεκλείδωτη.

Παρακολούθηση τοποθεσίας φίλων στο Instagram με τον χάρτη “Friend Map”

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%