ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Επιτέλους η πρώτη χρεωστική και πιστωτική κάρτα μαζί στην Ελλάδα είναι γεγονός και μόλις ανακοινώθηκε – Techmaniacs

todayMarch 14, 2024

Background

Μόλις ανακοινώθηκε η πρώτη πιστωτική και χρεωστική κάρτα μαζί από την Εθνική τράπεζα. Δυστυχώς όμως η πιστωτική λειτουργία της θέλει έγκριση από Τειρεσία, ακόμη δεν έχουμε βρει μια κάρτα τύπου cash in advance όσον αφορά την πιστωτική της λειτουργία και η οποία θα εξυπηρετούσε ιδιαίτερα μεγάλο μέρος του κόσμου. Μπορεί βέβαια να λειτουργήσει και μόν ως χρεωστική.

Η νέα κάρτα Dual αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν που σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέγετε κάθε φορά τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής λειτουργικότητάς της, χαρίζοντάς σας ελευθερία και ευελιξία στην πραγματοποίηση συναλλαγών. Πραγματοποιείστε τις καθημερινές σας αγορές εύκολα και γρήγορα, κερδίζοντας παράλληλα σημαντικά προνόμια, με τη νέα σας κάρτα, η οποία είναι σχεδιασμένη από ανακυκλώσιμο υλικό.

Συγκεκριμένα μπορείτε να: 

  • Επιλέγετε κατά την πραγματοποίηση της συναλλαγής τη χρεωστική ή την πιστωτική της λειτουργικότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • Συμμετέχετε αυτόματα στο πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More
  • Παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε online την κάρτα σας, όπου κι αν βρίσκεστε
  • Έχετε δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση
  • Χτίζετε το αφορολόγητό σας

Κατά την επίσκεψη σας σε Κατάστημα για την έκδοση της κάρτας σας, μπορείτε ταυτόχρονα να αιτηθείτε την απόδοση πιστωτικού ορίου.
Εάν είστε ήδη κάτοχος κάρτας Dual με ενεργοποιημένη μόνο την χρεωστική της λειτουργικότητα, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αιτηθείτε απόδοση πιστωτικού ορίου, είτε κλείνοντας ραντεβού με το Κατάστημα που σας εξυπηρετεί και προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε τηλεφωνικά, καλώντας στο 210 48 48 484.
Σημειώνεται ότι η απόδοση του πιστωτικού ορίου εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της Τράπεζας βάσει αξιολόγησης της πιστοληπτικής σας ικανότητας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%