ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Επικαιρότητα

Απαγόρευση καύσης την Τετάρτη και την Πέμπτη – Πρόστιμα στους παραβάτες | in.gr

todayApril 24, 2024

Background

Με ανακοίνωση από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φωκίδας ανακοινώθηκε ότι λόγω δυνατών ανέμων (5 μποφόρ) που θα πνέουν στο νομό Φωκίδας την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 κατά την διάρκεια της ημέρας, απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς για την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών.

«Εφιστούμε την προσοχή όλων για την τήρηση του παραπάνω. Στους Παραβάτες επιβάλλονται Διοικητικά Πρόστιμα», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Φωκίδας.

Συλλήψεις και πρόστιμα σε Κρήτη, Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Μαγνησία

Σημειώνεται ότι σήμερα (23/4) συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ηρακλείου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στην θέση «Ξηροπόταμος», του δήμου Ηρακλείου. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€ από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Οινοφύτων, σε αλλοδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στην περιοχή «Πηγαδάκια»  του δήμου Ωρωπού Αττικής.

Επίσης, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€ από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αγρινίου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Αγία Σοφία του δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος, διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€ επιβλήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης ξηρών χόρτων, στην θέση «Ρέμα Μιζάκι» του δήμου Αλοννήσου Μαγνησίας.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%