ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Αυτή θα σώσει τη Vodafone από τη φονική πορεία της προς τον γκρεμό! – Techmaniacs

todayMarch 3, 2024

Background

Συγκεκριμένες πηγές εντός της Vodafone στα διάφορα πηγαδάκια, αστειευόμενοι αναφέρουν ότι το αίμα της Margherita Della Valle τρέχει Vodafone Red. Τόσο μεγάλο είναι το πάθος της 58χρονης για μια εταιρεία στην οποία έχει ξοδέψει πάνω από το μισό της ζωής της. Οι Financial Times σε άρθρο τους σκιαγραφούν το πρόσωπο της ίδιας και τις ενέργειες που θα κάνει για να μπορέσει να σώσει τη Vodafone από τη φονική πορεία της προς τον γκρεμό.

Σκοπεύει αρχικά να πουλήσει την Vodafone Italia σε μια προσπάθεια σαρωτικής αναδιάρθρωσης για τον εξ ορθολογισμό των λειτουργιών της εταιρείας, μια διαδικασία η οποία φυσικά θα συνοδεύεται από την απομάκρυνση περισσότερων από 11.000 υπαλλήλων. Η Della Valle, η οποία έγινε CEO μόλις τον περασμένο χρόνο, μετά από τρεις δεκαετίες αναρρίχησης στην ιεραρχία της εταιρείας από τον πρώτο της ρόλο σαν marketing analyst έχει θέσει σαν στόχο να σώσει την εταιρεία από τον γκρεμό. Όλα αυτά μέσα σε ένα άκρως τοξικό κλίμα κριτικής από επενδυτές και αναλυτές για την απόδοση της εταιρείας και το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο που έχει. Πρωταρχικός στόχος, η απλοποίηση των δραστηριοτήτων.

Gov.gr Wallet: Tο ψηφιακό πορτοφόλι με νέες διαθέσιμες εφαρμογές

Πηγές εντός της Vodafone την περιγράφουν ως άκρως προσιτό άτομο την ίδια στιγμή όμως που είναι άκρως αποφασιστική. Η Vodafone αυτή τη στιγμή παρέχει υπηρεσίες σταθερής και internet σε περισσότερους από 300 εκατομμύρια χρήστες σε χώρες όπως η Ευρώπη και η Αφρική, ωστόσο η πορεία της δεν συγκρίνεται πλέον καθόλου με εκείνη στην αλλαγή της χιλιετίας. Πλέον, σκοπεύει να φύγει από σημαντικές αγορές της Ευρώπης που κάποια στιγμή αποτελούσαν τον πυρήνα των δραστηριοτήτων της.

Η Della Valle σκοπεύει να κυνηγήσει την ανάπτυξη και την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών Εάν η συμφωνία για την πώληση των δραστηριοτήτων στην Ιταλία προχωρήσει, τότε η Della Valle θα έχει ολοκληρώσει μια τριάδα διαρθρωτικών αλλαγών που επιδίωκε σε αγορές που δεν βγάζουν ούτε το κόστος. Τον περασμένο Ιούνιο μάλιστα, είχε ανακοινώσει τη συγχώνευση με την Three για τη δημιουργία της μεγαλύτερης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στη Βρετανία. Και όμως οι μετοχές έχουν σημειώσει πτώση πάνω από 30% πέρυσι.

Σε πρόσφατη ομιλία της στην έκθεση MWC 2024, η ίδια μαζί με κορυφαία στελέχη της Ισπανικής Telefonica και της Γερμανικής Deutsche Telekom, κάλεσε τις ρυθμιστικές αρχές να επιτρέψουν τους παρόχους σε προβληματικούς τομείς να επιτύχουν ανάπτυξη, μέσω ενοποιήσεων. Δεν γίνεται να υπάρχουν πέντε διαφορετικά 5G δίκτυα παντού, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%