ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

Al Pacino-Dan Stevens: Αντιμέτωποι με τους δαίμονες στο θρίλερ «The Ritual»

todayApril 25, 2024

Background

Η XYZ Films απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα της ταινίας, με την πρεμιέρα στις αίθουσες να προγραμματίζεται για το 2025

Ο Αλ Πατσίνο και ο Νταν Στίβενς ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα ταινία τρόμου «The Ritual» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Μίντελ. 

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η νέα παραγωγή ακολουθεί δύο ιερείς, ο ένας από τους οποίους αμφισβητεί την πίστη του (Στίβενς) και ο άλλος αναμετράται με το δύσκολο παρελθόν του (Πατσίνο).

Ωστόσο, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να σώσουν μια νεαρή γυναίκα μέσα από μια δύσκολη και επικίνδυνη σειρά εξορκισμών.

Η ταινία αποτυπώνει την ιστορία της Έμα Σμιντ, μιας Αμερικανίδας της οποίας η δαιμονική κατοχή κορυφώθηκε με οδυνηρούς εξορκισμούς, όπως αναφέρει το «Variety». Η περίπτωσή της παραμένει ο πιο λεπτομερώς τεκμηριωμένος εξορκισμός στην αμερικανική ιστορία.

Το σενάριο υπογράφει ο σκηνοθέτης με τον Ενρίκο Νατάλ, ενώ την παραγωγή ο Άντριου Στίβενς μαζί με τους Μίτσελ και Νάταλι Γουέλς. Στο πλευρό των δύο πρωταγωνιστών οι Ασλεϊ Γκριν και Αμπιγκέιλ Κόουεν. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%