ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

My Style Rocks: Αποχώρησε από το πλατό ο Κουδουνάρης

todayApril 16, 2024

Background

Νικήτρια της ημέρας ήταν η Casablanca με 12 βαθμούς η οποία αφαίρεσε έναν βαθμό από τη Νατάσα

Το σημερινό θέμα στο my style rocks ήταν «Εντυπωσιακά κοσμήματα». Νικήτρια της ημέρας ήταν η Casablanca με 12 βαθμούς η οποία αφαίρεσε έναν βαθμό από τη Νατάσα. 

 Η ένταση «χτύπησε» κόκκινο όταν η Σιμόν αποκάλυψε ότι η Casablanca γεί συστηματικά α έρθει στο γύρισμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση επέμβαση του Στέλιου Κουδουνάρη ο οποίος είπε πως όποια κοπέλα αργεί από εδώ και πέρα θα έχει penaltyστη βαθμολογία της. 

 Η ένταση όμως συνεχίστηκε με τον Στέλιο Κουδουνάρη να αποχωρεί λίγο αργότερα από το πλατό, αφού είχε μια διαφωνία με τη Φωτεινή η οποία είχε αφήσει σκόπιμα όπως ισχυρίστηκε το καρτελάκι πάνω στο σακάκι της. «Με κοροϊδεύεις, είμαι πολύ εκνευρισμένος» της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης και αποχώρησε από το πλατό. 

Η Νατάσα λίγο αφότου η Casablanca είχε αφαιρέσει 1 βαθμό κατήγγειλε πως τα υπόλοιπα κορίτσια έχουν κάποια τακτική εναντίον της.

Η πασαρέλα των κριτών και της Κατερίνας Καραβάτου

 Η πασαρέλα των κοριτσιών

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%