Παράξενα

The Voice: To απίστευτο ντουέτο Good Job Nicky με Αργυρό – Τραγούδησαν μαζί Πάριο και “My way”

today15 Ιανουαρίου, 2023 21

Φόντο
share close

Τα knockouts στέλνουν την αγωνία στο κατακόρυφο, με τους κριτές να έχουν να κάνουν δύσκολες επιλογές

Για ακόμα μια εβδομάδα συνεχίζεται η αναζήτηση της καλύτερης φωνής της Ελλάδας στο The Voice. Τα knockouts στέλνουν την αγωνία στο κατακόρυφο, με τους κριτές να έχουν να κάνουν δύσκολες επιλογές.

Από την ομάδα του Πάνου, η Εβίτα Θεοδωροπούλου συγκλόνισε με την ερμηνεία της στο «Δεν θέλω να ξέρεις». Το κοινό έμεινε ενθουσιασμένο, με τον coach των «Τυμπανιστών» να χειροκροτεί και να αποφασίζει να την διατηρήσει ενόψει των battles που ακολουθούν. 

Στην ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού θα συνεχίζει να βρίσκεται ο Χρυσωμανώλης Σεγγούνας. Το «Κάτι μου κρύβεις» ήταν το τραγούδι που ερμήνευσε και το αποτέλεσμα ήταν ικανό για να του εξασφαλίσει το μέλλον του στον διαγωνισμό.

Πάντως, ο Κωνσταντίνος έκανε και παιχνίδι τακτικής. Και αυτό διότι «έκλεψε» τον Ζαφείρη Παρασχάκη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Ο Ζαφείρης ερμήνευσε το «Let it go» και πλέον θα έχει νέο coach ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Οι δύο τους ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους, αλλά ήταν η εκτέλεση του “My way” του Φρανκ Σινάτρα παράλληλα με το «Δεν μετανιώνω» του σπουδαίου Γιάννη Πάριου το στοιχείο που έκλεψε την παράσταση.

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%