Επικαιρότητα

Silver award και έπαινος για τη Lidl Ελλάς στον CR Index 2021-2022

today5 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Βάσει των διεθνών κριτηρίων αξιολόγησης ESG του CR Index, του Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας, η Lidl Ελλάς διακρίθηκε αποσπώντας Silver Award αλλά και Έπαινο για την Αγορά (Marketplace Award). Η εταιρεία βρίσκεται ανάμεσα στις 17 κορυφαίες επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν στο πλαίσιο του υψηλού κύρους και διεθνώς αναγνωρισμένου δείκτη μέτρησης της απόδοσης των επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Ευθύνης CR Index για τις πρακτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης & κριτηρίων ESG  που εφαρμόζουν.  

«Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στις στρατηγικές συνεργασίες που δυναμώνουν την προοπτική της βιώσιμης ανάπτυξης. Έχουμε αυξημένη ευθύνη  απέναντι στην ποιότητα των προϊόντων, αλλά και στη διασφάλιση υγιών συνεργασιών με τους προμηθευτές μας. Ενισχύουμε την αειφορία της ελληνικής παραγωγής και επενδύουμε σε συνεργασίες με τοπικούς παραγωγούς. Περιορίζουμε το όποιο αρνητικό αποτύπωμα της επιχειρηματικής μας δράσης στο περιβάλλον, πρωτοπορούμε με σαφείς χρονικές δεσμεύσεις στη μείωση της χρήσης πλαστικού και την υλοποίηση δράσεων που προωθούν την ανακύκλωση, ενώ συγχρόνως εξασφαλίζουμε τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της ενέργειας που απαιτεί η επιχειρηματική μας δράση. Δρούμε ως ένας υπεύθυνος εργοδότης, διατηρώντας άριστες συνθήκες εργασίας και φροντίζοντας να αναπτύσσουμε τις δεξιότητες των εργαζόμενών μας. Όλα τα παραπάνω αντικατοπτρίζονται στη διάκρισή μας στο CR Index 2021-2022», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου – Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς.

Με όραμα ένα καλύτερο αύριο για όλους, η Lidl Ελλάς επενδύει με συνέπεια στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών «υπεύθυνου επιχειρείν» και έτσι αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να συνεισφέρει ενεργά στην οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές και τον πλανήτη μας.

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Επικαιρότητα

Πέθανε το 3χρονο κοριτσάκι που έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού – Είχε διαγνωστεί με κορονοϊό

Άσχημη κατάληξη είχε η περιπέτεια ενός 3χρονου κοριτσιού, το οποίο έχοντας διαγνωστεί θετικό στον κορονοϊού και αφού είχε μεταφερθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο δεν μπόρεσε τελικά να κερδίσει την μάχη. Το παιδάκι είχε μεταφερθεί αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του από τους γονείς του. Οι γιατροί του Θριασίου έδωσαν μάχη ώστε να κρατηθεί στη ζωή το παιδί και μόλις άρχισε να αναπνέει τη διασωλήνωσαν πάλι, τη […]

today5 Αυγούστου, 2022


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%