ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Showbiz

MasterChef 2024: Η «πριγκίπισσα» δεν έδεσε και τον έστειλε εκτός διαγωνισμού – Δείτε βίντεο

todayMay 11, 2024

Background

Ο Μάριος Ιωάννου είναι ο παίκτης που κρέμασε την ποδιά του και αποχώρησε από το MasterChef 2024, καθώς δεν μπόρεσε να αντιγράψει το πιάτο του chef Αριστοτέλη Μέγκουλα.

Πριν την δοκιμασία παραμονής οι Χρήστος Μοίρας και Γιάννης Κούρτογλου ήταν οι δυο παίκτες που κλήθηκαν να πάρουν μέρος στη δοκιμασία ασυλίας του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Και οι δυο είχαν στη διάθεσή τους 20 λεπτά για να ετοιμάσουν το γνωστό στους λάτρεις του MasterChef scotch egg.

Μπορεί για πολλούς να είναι ένα φαινομενικά εύκολο πιάτο, αλλά εκεί που έδειχναν ότι όλα πάνε καλά, ο Γιάννης έκανε ένα τεράστιο λάθος.


MasterChef 2024 | Δοκιμασία ασυλίας: Το τεράστιο λάθος του Γιάννη!

Κλείσιμο

«Νόμιζα ότι η φριτέζα ήταν ανοιχτή, αλλά ήταν μόλις στους 120 βαθμούς. Δεν προλαβαίνω», είπε ο Γιάννης και συμπλήρωσε πως όλοι στο σπίτι του το…παίζουν φίλοι, αλλά από τον εξώστη βοηθούσαν μόνο τον Χρήστο.

Ο Γιάννης Κούρτογλου, ως τρίτος υποψήφιος, θα έπρεπε να μονομαχήσει μαγειρικά με τον Μάριο Ιωάννου και τον Σοφοκλή Πουλή, οι οποίοι θα έπρεπε να αντιγράφουν την “Πριγκίπισσα”, όπως αποκάλεσε τις σαρδέλες με λαχανικά της άνοιξης, ο chef Αριστοτέλης Μέγκουλας.


MasterChef 2024 | "Πριγκίπισσα" - Σαρδέλες με λαχανικά της άνοιξης | Αριστοτέλης Μέγκουλας

Οι τρεις κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς και ο guest κριτής αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και κατέληξαν στον παίκτη που είχε το πιο αδύναμο πιάτο. Συγκεκριμένα, ο Σοφοκλής συγκέντρωσε 31 βαθμούς, ο Γιάννης 22 βαθμούς και ο Μάριος 19 βαθμούς, αφού τα υλικά της συνταγής που κλήθηκε να φέρει εις πέρας, δεν έδεσαν.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%